تحریم نعمت بود

امام جمعه موقت تهران:

زیتون- کاظم صدیقی٬ یکی از ائمه جمعه موقت تهران گفت :«نباید بگذاریم قدرت به دست نا‌اهلان و دلدادگان به غرب بیفتد. تحریم نعمت بود، قدر آن را ندانستیم.»

Untitled
صدیقی که در جمع گروهی از مردم کرج سخن می‌گفت، برخی را چنان دلداده غرب دانست که حتی به جای قبله رو به غرب سجده می‌کنند.
وی با اشاره به سفر حسن روحانی به فرانسه از روابط تجاری ایران و فرانسه انتقاد کرد و افزود: «آن‌ها (فرانسوی‌ها) جنس چند سال مانده را به ما می‌فروشند.»
امام جمعه موقت تهران اضافه کرد:« از «پول‌های بلوکه شده ایران نیز خبری نیست. بازار داخلی باید محل فروش تولیدات داخلی باشد و از سوی دیگر باید نیازمندی‌های خود را از دنیای غرب کاهش دهیم.»
صدیقی در بخش دیگری از سخنان خود که توسط «تسنیم» منتشر شده گفت :«مباحث سیاسی بسیار مهم‌تر از سایر مباحث می‌باشند و هدف دشمن از جنگ سیاسی نفوذ است.»
این عضو شورای ائتلاف اصول گرایان همچنین افزود «در پسابرجام دشمن به دنبال نفوذ در مراکز تصمیم گیری و تصمیم سازی نظام است و برای این هدف دام گسترده‌ای پهن کرده است.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. باید برای خودم و ملتم و همچنین سایر انسان‌های جهان متأسف باشیم که در عصری زندگی می‌کنیم که فردی مثل صدیقی هم در این عصر نفس میکشه.خیلی جای تأسف داره. البته بیچاره راست هم میگه. اینکه تحریم نعمت بود.خب اگه تحریما برن کنار، جیبش آسیب جدی میبینه وگرنه اینطوری داستان‌پردازی نمی‌کرد.بقول آقای روحانی: باید در ایرانی بودن آن‌هایی که از برداشت تحریمها خوشحال نمیشن شک کرد.”
    اینا هم که ایرانی نیستن یه عده عرب و عربزاده هستن که اومدن سوار مردم شدن به اسم دین.وگر نه هیچ هموطنی همچین ظلمی به هموطناش نمیکنه. اینا خودی نیستن برای همینه که هرکاری از دستشون برمیاد میکنن. این گرگ سالهاست که با گله آشناست.

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

دکتر بیژن عبدالکریمی جزو معدود اندیشمندان و فلسفه‌ورزانی است که اغلب تلاش می‌کند اخلاق‌مدارانه، در اندیشه‌ورزی و کنشگری‌اش، با پرهیز از رادیکالیسم و اتخاذ رویکرد بینامرزی، میان گفتمان‌های مختلف و متضاد ایرانی، نوعی سازش و

ادامه »

بسیاری از شهروندان و بازیگران اقتصادی اعم از مصرف‌کننده، سرمایه‌گذار، تولیدکننده از خود می‌پرسند که چرا با هر تکانه در بازار ارز، قیمت‌ها در

ادامه »

«دحترِ هفت-هشت ماهه‌ای سرش را گذاشته است روی شانه‌ی چپِ مادر، سرش روی شانه‌ی راست‌ش خم شده است و پنداری

ادامه »