کری: حضور ایران در عراق مفید است

زیتون–  جان کری، وزیر خارجه آمریکا در جریان یک سخنرانی در جشنواره‌ای در «آسپن» گفته است که حضور ایران در عراق، «به وضوح بر نبرد با داعش متمرکز است» و این موضوع «منفعتی مشترک» بین دو کشور به شمار می‌رود و از جهاتی «مفید» بوده است.
کری در آسپن، به پرسشی در مورد دلایل صدور مجوز برای فروش هواپیماهای بوئینگ به ایران، در حالی‌که ایران هنوز دولتی حامی تروریسم محسوب می‌شود، پاسخ داد که دولت اوباما تلاش می‌کند «سوزنی را نخ کند.»

رادیو فردا نوشت که وزیر امور خارجه آمریکا تاکید کرد که در واقع «کار نخ کردن این سوزن خیلی سخت است.» F53B0B31-40F7-4C6C-9546-E2877D361508_w640_r1_s_cx0_cy7_cw0
به گفته جان کری، واشنگتن می‌خواهد که ایران همچنان مسئول عواقب اقدامات خود باشد. از سوی دیگر «۶۰ درصد مردم ایران زیر ۳۰ سال سن دارند» و دولت اوباما در نظر دارد زمینه‌ای را برای روابط خوب در آینده فراهم کند.
وزیر خارجه ایالات متحده در اشاره مستقیم به موضوع فروش بوئینگ، گفته است وقتی ایران می‌تواند ایرباس بخرد، منع فروش بوئینگ به معنی جلوگیری از سودی‌ست که به کارگران آمریکایی می‌رسد، بدون آنکه بتوان هیچ تاثیری بر آنچه ایران می‌خرد، گذاشت.
برت مک‌گرک، نماینده ویژه اوباما در امور مبارزه با گروه خلافت اسلامی (داعش) اما تحلیلی متفاوت از سایست خارجی ایران دارد. او روز سه‌شنبه گفت که در رفتار ایران در سوریه و عراق پس از حصول توافق هسته‌ای تغییر «قابل توجهی» مشاهده نشده است.
مک گرک در جلسه‌ای در مجلس سنای آمریکا چنین اظهار نظر کرد که در یک سالی که از زمان امضای برجام می‌گذرد وی هیچ تغییری در رفتار ایران شاهد نبوده و اساس کار ایران در سوریه هم‌چنان تقویت رژیم بشار اسد است. همچنین گفته است که رفتار ایران در عراق نیز تغییر چندانی نکرده و جمهوری اسلامی هم‌چنان از برخی گروه‌های شبه‌نظامی شیعه در این کشور حمایت می‌کند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

آقای خامنه‌ای! رهبر جمهوری اسلامی ایران که بیشتر علاقه دارید خودتان را رهبر «انقلاب» بدانید، شما در تاریخ ۱۴ یا ۱۵ خرداد ۶۸ در مجلس خبرگان رهبری در اظهاراتی در اوج فروتنی فرمودید:««باید خون گریست

ادامه »

چهره‌ی مچاله‌شده از گریه و لابه‌ی بسیارِ او، بِرندی شده بود. بر بالای هر منبری که می‌رفت، در جمعِ هر جماعتی که می‌رفت؛ اشک‌اش

ادامه »

سالها پیش که رهبر جمهوری اسلامی در بزنگاه انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ جنجال سند آموزشی ۲۰۳۰ را به‌پا کرد در

ادامه »