نیروی انتظامی در پرونده حمله به سفارت عربستان متهم نیست

زیتون- در اولین جلسه دادگاه پرونده متعرضین به سفارت عربستان پرونده ۱۴ نفر از متهمان مورد رسیدگی قرار گرفت و ادامه بررسی‌ها به فردا(سه‌شنبه) موکول شد.
قاضی حسینی سرپرست مجتمع قضایی ویژه رسیدگی به جرائم کارکنان دولت در جمع خبرنگاران در باره جلسه دادگاه پرونده متعرضین به سفارت عربستان خبر داد که اتهامات آن‌ها مشارکت در تخریب عمدی اموال سفارت عربستان و اخلال در نظم عمومی از طریق جنجال و تجمع غیرقانونی بوده است. 1451776693312_nadimi-23
وی در پاسخ به سوال خبرگزاری ایسنا مبنی بر این‌که آیا در مورد نیروی انتظامی پرونده‌ای در این زمینه به دادگاه کارکنان دولت ارسال شده است؟ توضیح داد آن چیزی که دادگاه ارسال شده همین موضوع این پرونده معترضین به سفارت عربستان بوده است که متهمان آن هم مشخص شده اند و «در پرونده حاضر چنین چیزی را در مورد پرسنل نیروی انتظامی نداریم.»
حمله به سفارت عربستان در تهران روز شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۴ پس از اعدام شیخ نمر، روحانی مخالف دولت عربستان انجام شد. پس از پخش خبر اعدام وی در کشورهای عربستان، بحرین و ایران چندین تظاهرات علیه دولت عربستان انجام شد. معترضان در مشهد، پرچم عربستان را از ساختمان کنسولگری این کشور پایین کشیده و برخی از معترضان موادی آتش‌زا به ساختمان کنسولگری عربستان پرتاب کردند. در تهران نیز از ساعت ۲۲ شب تجمع در برابر سفارت انجام شد که تعدادی از تجمع کنندگان وارد ساختمان سفارتشده، پرچم عربستان را به زیر کشیده و برخی نیز قسمتی از بنای داخلی سفارت را به آتش کشیدند.
یکی از متهمان این پرونده پس از قرائت کیفرخواست در مورد روز حادثه توضیح داد «روزی این اتفاق برایم افتاد، بحث تجمع در مشهد را شنیدم و در کانال های خبری و تلگرام و اینستاگرام خواندم که گفته بودند امشب جلوی سفارت عربستان تجمع است. حتی من در گروه‌های منتسب به سپاه بود خواندم که تجمعی به نشانه اعتراض به رژیم آل سعود برگزار می‌شود و من با توجه به کشتار مردم در منا، حادثه فرودگاه جده و جنایات دیگری که در یمن و سوریه اتفاق افتاده بود احساس کردم برای دادخواهی مردم غزه که عموما شیعه هستند، اعتراضی باید انجام شود.»
او در پاسخ به سوال قاضی پرونده مبنی بر اینکه «پس از باز شدن درب سفارت چه اقداماتی کردید» پاسخ داد «من رسیدم در  باز شده بود و مردم هم رفت و آمد می‌کردند و پلیس هم از آن‌ها ممانعت نمی‌کرد.»
این متهم در آخرین دفاعش گفت :«سوابق من موجود است. در آن موقع با توجه به فضایی که بود و از آنجایی که شیعه مظلوم است پس از اینکه پنج شش ساعت خبر پخش شد و حتی در یکی از کانال های منتسب به سپاه هم خبر تجمع را دیدم به آنجا رفتم. من  نمی‌دانستم که تجمع مجوز ندارد. من تا نه شب سر کار بودم چون نزدیک خانه‌مان  بودم  به آنجا رفتم. از عملکرد خودم پشیمانم زیرا دل آقا شکست.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

آقای خامنه‌ای! رهبر جمهوری اسلامی ایران که بیشتر علاقه دارید خودتان را رهبر «انقلاب» بدانید، شما در تاریخ ۱۴ یا ۱۵ خرداد ۶۸ در مجلس خبرگان رهبری در اظهاراتی در اوج فروتنی فرمودید:««باید خون گریست

ادامه »

چهره‌ی مچاله‌شده از گریه و لابه‌ی بسیارِ او، بِرندی شده بود. بر بالای هر منبری که می‌رفت، در جمعِ هر جماعتی که می‌رفت؛ اشک‌اش

ادامه »

سالها پیش که رهبر جمهوری اسلامی در بزنگاه انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ جنجال سند آموزشی ۲۰۳۰ را به‌پا کرد در

ادامه »