بیانیه وزارت اطلاعات و دادگستری کردستان در خصوص شناسایی و اعدام اعضا گروه «توحید و جهاد»

زیتون– وزارت اطلاعات ایران امروز در بیانیه‌ ای اعلام کرد ۱۰۲ نفر از اعضای «گروه تکفیری توحید و جهاد» که از سال ۱۳۸۷ فعالیت‌های خودشان را در ایران گسترش داده‌اند شناسایی و «مورد پیگرد اطلاعاتی، عملیاتی و قضایی» قرار گرفته‌اند.
دادگستری کل استان کردستان نیز دیشب (سه‌شنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که حکم اعدام تعدادی از اعضای این گروه صبح سه‌شنبه در زندان سنندج اجرا شده است. n00055549-b
بر اساس بیانیه دادگستری استان کردستان، عملیات شناسایی و بازداشت این افراد بیش از شش سال طول کشیده است.
در فهرستی که وزارت اطلاعات از اتهامات این افراد منتشر کرده است، اقداماتی از قبیل درگیری مسلحانه با ماموران وزارت اطلاعات، سرقت مسلحانه در شهرهای مختلف ایران، ترور برخی مقامات و شخصیت‌ها از جمله محمد شیخ‌الاسلام نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری، ترور برخی روحانیون سنی از جمله ماموستا برهان عالی، و «توزیع شکلات مسموم بین پرسنل نیروی انتظامی» دیده می‌شود.
در بیانیه وزرات اطلاعات آمده: ابتدا گمان می‌رفت اقدامات این گروه کار گروه پژاک باشد، اما بررسی اطلاعات جمع آوری شده مردمی و تحقیقات وزارت اطلاعات نشان داد که این اقدامات کار گروه تکفیری توحید و جهاد است که در بین مردم در ایران به نام «گروه ابوبکر» شناخته شده‌اند.
دادگستری کل استان کردستان که از اعدام تعدادی از این افراد خبر داده، در بیانیه خود نوشته که تحقیقات گسترده روی این پرونده به منظور «رعایت حداکثری جوانب حقوق شهروندی» بیش از شش سال طول کشیده است و محکومین از وکلای متعدد و حقوق کامل دفاعی برخوردار بوده‌اند و مجازات برخی از آنها بر اساس «رافت اسلامی» تخفیف یافته است.
حدود یک ماه و نیم پیش هم وزارت اطلاعات از دستگیری تعدادی از اعضای گروه‌های «تکفیری» که قصد انجام عملیات انتحاری و بمب‌گذاری در چند شهر ایران از جمله تهران را داشتند خبر داده بود.
روز گذشته نیز بیش از ده نفر از فعالان سیاسی- اجتماعی سنی مذهب کرد، در زندان رجایی شهر کرج اعدام شدند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

جامعه ایران را می توان از نظر سیاسی به سه طیف مخالفان، موافقان و قشر خاکستری تقسیم کرد. باید گفت که مخالفان کسانی هستند که معتقدند جمهوری اسلامی اصلاح ناپذیر است و باید برود. موافقان

ادامه »

دکتر بیژن عبدالکریمی جزو معدود اندیشمندان و فلسفه‌ورزانی است که اغلب تلاش می‌کند اخلاق‌مدارانه، در اندیشه‌ورزی و کنشگری‌اش، با پرهیز از رادیکالیسم و اتخاذ

ادامه »

بسیاری از شهروندان و بازیگران اقتصادی اعم از مصرف‌کننده، سرمایه‌گذار، تولیدکننده از خود می‌پرسند که چرا با هر تکانه در

ادامه »