دادستان تهران: جشن حافظ «همایش مد و لباس» بود نه یک جشنواره فرهنگی

زیتون– دادستان عمومی و انقلاب تهران جشن حافظ را «همایش مد و لباس» خواند نه یک جشنواره فرهنگی. images
او در نشستی با معاونان دادستان و سرپرستان نواحی دادسرای تهران اعلام کرد دادستانی با مراسمی که به گفته او «نقض ارزشهای اسلامی و ترویج سبک زندگی غربی» در آن صورت می‌گیرد برخورد قانونی خواهد کرد.
دولت آبادی همچنین گفت «در جمهوری اسلامی نمی‌توان هر اقدامی ناپسندی را انجام داد و با تشکیل جشنواره و استفاده از پوشش‌های عجیب و غریب و نامناسب، اقدامات خود را پشت عنوان حمایت از هنرمندان پنهان کرد.»
به گفته دادستان تهران روز یکشنبه، ۱۷ /۵ /۱۳۹۵، گزارش پلیس مبنی بر نقض ارزش­های دینی و اخلاقی در برگزاری جشن حافظ، برای رسیدگی به دادسرای فرهنگ و رسانه ارجاع شده است.
جشن حافظ نام جشنواره‌ای است که هر سال توسط علی معلم مدیر مسئول و سردبیر مجله سینمایی دنیای تصویر در ایران برگزار می‌شود. اولین دوره این جشن سال ۱۳۷۶ برگزار شد اما برگزاری شانزدهمین دوره آن در سال جاری با حاشیه‌هایی همراه شده است. نشریه یالثارات وابسته به انصار حزب الله ضمن انتشار تصویر تعداد زیادی از شرکت‌کنندگان در این جشن از آنان با تعبیری نامناسب یاد کرد. پس از این اخباری در زمینه توقف انتشار این نشریه شنیده شد اما با این وجود نشریه یالثارات هنوز منتشر می‌شود. به گفته جعفری دولت آبادی در همین نشست علیرغم لغو امتیاز این نشریه در شورای نظارت بر مطبوعات، با شکایت مدیر مسوول آن و طرح شدن پرونده در یکی از شعب محاکم حقوقی در تهران، با صدور دستور موقت، مجوز انتشار این نشریه صادر شده است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

«اگر فقیه نصیحت کند که عشق مباش پیاله ای بدهش گو دماغ را تر کن» و: «سر بالین فقیهی نومید کوزه‌ای دیدم لبریز سوال/… من قطاری دیدم فقه می‌برد و چه سنگین می‌رفت» به یادگار

ادامه »

جامعه ایران را می توان از نظر سیاسی به سه طیف مخالفان، موافقان و قشر خاکستری تقسیم کرد. باید گفت که مخالفان کسانی هستند

ادامه »

دکتر بیژن عبدالکریمی جزو معدود اندیشمندان و فلسفه‌ورزانی است که اغلب تلاش می‌کند اخلاق‌مدارانه، در اندیشه‌ورزی و کنشگری‌اش، با پرهیز

ادامه »