شكايت سوريه به شوراي امنيت سازمان ملل

ترکیه حاکمیت ملی سوریه را نقض کرد

زیتون- آنکارا از شکایت سوریه به شورای امنیت سازمان ملل متحد، مبنی بر اینکه نیروهای ترکیه در حمله به مواضع کردهای مسلح در شمال سوریه حاکمیت ملی این کشور را نقض کرده‌اند، انتقاد کرده است.
عصمت یلماز، وزیر دفاع ترکیه، گزارشها مبنی بر اعزام نیروهای زمینی به سوریه را تکذیب کرده است. وی تاکید کرده که بحثی درخصوص ورود سربازان ترکیه به داخل سوریه صورت نگرفته است.
سوریه اقدام نظامی ترکیه علیه جنگجویان کرد در شمال سوریه را به عنوان نقض حاکمیت ملی خود محکوم کرده است. دمشق از شورای امنیت سازمان ملل خواست واکنش نشان دهد.

160215042944_turkey_near_the_border_with_syria_640x360_ap_nocredit
بی‌بی‌سی خبر داد که ترکیه دیروز (یکشنبه ۲۵ بهمن) برای دومین روز متوالی مواضع یگان های مدافع خلق (ی‌پ‌گ) را که در شمال سوریه علیه اسلام گرایان پیشروی می‌کنند، گلوله‌باران کرد.
آنکارا شبه نظامیان کرد در سوریه را متحد گروه غیرقانونی حزب کارگران کردستان (پ‌ک‌ک) می‌داند که چند دهه است با نیروهای امنیتی ترکیه درگیر هستند. با این حال  آمریکا و سایر کشورها از شبه نظامیان کرد سوریه و نبرد آن با نیروهای گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) حمایت می‌کنند.
سوریه٬ ترکیه را به نقض حاکمیت ملی خود از طریق حمایت از “تروریست‌های مرتبط با القاعده” در شمال متهم کرد و اخطار داد حق پاسخگویی را محفوظ می‌داند.
دولت سوریه در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل متحد و رئیس شورای امنیت سازمان ملل نوشت که گلوله باران خاک سوریه توسط توپخانه ارتش ترکیه به معنی “حمایت مستقیم از سازمان‌های مسلحانه تروریستی” است.
دولت سوریه در این نامه، ترکیه را متهم کرده که به ۱۰۰ مرد مسلح – که تصور می‌شود یا “سرباز یا مزدوران ترکیه باشند” – اجازه داده وارد سوریه شوند.
در این نامه آمده است:‌ “سوریه حق مشروع خود برای پاسخگویی به جنایات ترکیه و حملاتش و درخواست غرامت برای خسارات وارده را محفوظ می‌داند.”
پیشتر وزارت خارجه فرانسه٬ ترکیه را ترغیب کرد به عملیات علیه جنگجویان کرد در شمال سوریه پایان دهد و گفت “نگران ادامه به وخامت گراییدن اوضاع است.”

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

شكايت سوريه به شوراي امنيت سازمان ملل

دکتر بیژن عبدالکریمی جزو معدود اندیشمندان و فلسفه‌ورزانی است که اغلب تلاش می‌کند اخلاق‌مدارانه، در اندیشه‌ورزی و کنشگری‌اش، با پرهیز از رادیکالیسم و اتخاذ رویکرد بینامرزی، میان گفتمان‌های مختلف و متضاد ایرانی، نوعی سازش و

ادامه »

بسیاری از شهروندان و بازیگران اقتصادی اعم از مصرف‌کننده، سرمایه‌گذار، تولیدکننده از خود می‌پرسند که چرا با هر تکانه در بازار ارز، قیمت‌ها در

ادامه »

«دحترِ هفت-هشت ماهه‌ای سرش را گذاشته است روی شانه‌ی چپِ مادر، سرش روی شانه‌ی راست‌ش خم شده است و پنداری

ادامه »