????بهاره هدایت آزاد شد

زیتون- بهاره هدایت، زندانی سیاسی پس از نزدیک به هفت سال از زندان آزاد شد. baharehhedayat2
به گزارش «زیتون» بهاره هدایت پس از وقایع انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ بازداشت و محکوم به تحمل ۹ سال و نیم زندان شد. اتهامات وی فعالیت تبلیغی علیه نظام، مصاحبه با رسانه‌های بیگانه، توهین به رهبری، توهین به رییس جمهوری، اخلال در نظم عمومی از طریق شرکت در تجمعات غیرقانونی، ورود غیرقانونی و تخریب درب دانشگاه امیرکبیر هنگام ورود مهدی کروبی به این دانشگاه، از سوی قاضی مقیسه عنوان شد. او در کل به ۷ سال و نیم زندان بابت این اتهامات محکوم شد.
این حکم در دادگاه تجدیدنظر شعبه ۵۴ دادگه انقلاب در تیر ماه ۱۳۸۹ نیز به تایید رسید. بهاره هدایت هم چنین به مناسبت ۱۶ آذر ماه ۱۳۸۹ پیامی خطاب به دانشجویان ایران از زندان اوین صادر کرد که در پی آن تمامی ملاقات های هفتگی و کابینی وی قطع و پرونده قضایی جدیدی با اتهام تبلیغ علیه نظام، در شعبه ۲۸ نیز تشکیل شد.
پس از ابلاغ قانون مجازات اسلامی جدید، با اعمال بند ۱۳۴ این قانون، او باید تابستان سال گذشته از زندان آزاد می شد، اما با تصمیمی خارج از روال قانونی مقام های قضایی، ۲ حبس تعلیقی او بل اتهام اقدام علیه امنیت از طریق برگزاری تجمع ۲۲ خرداد سال ۸۵ نیز به اجرا درآمده و به این حکم اضافه شد.
اجرای این حکم مورد شکایت بهاره هدایت بود. او امروز پس از گذشت بیش از یک سال از اجرای این حکم غیر قانونی، با نقض آن از سوی دادگاه انقلاب از زندان آزاد شد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. حداقل از سال ۱۳۵۰ به کلانتری ها دستور داده شده بود که پرونده ای با اتهام توهین به اعلیحضرت تشکیل ندهند ، ولی امروزه با عملکرد نظام مقدس ، هر ناضری گمان میبرد که مردم ایران کاری جز توهین به رهبری ندارند !
    دیکتاتوری هم شعور لازم دارد !!

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

چهره‌ی مچاله‌شده از گریه و لابه‌ی بسیارِ او، بِرندی شده بود. بر بالای هر منبری که می‌رفت، در جمعِ هر جماعتی که می‌رفت؛ اشک‌اش دمِ مشکش بود. چشمِ جوانان مؤمن و انقلابی را خوب گرفته

ادامه »

سالها پیش که رهبر جمهوری اسلامی در بزنگاه انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ جنجال سند آموزشی ۲۰۳۰ را به‌پا کرد در مطلبی با عنوان «اصولگرایان

ادامه »

توی یک عالم دیگری سیر می‌کرد. در عوالمی که به واقعیت راه نداشت. تک‌تک جمله‌هایی که بیان می‌کرد و سفارش‌هایی

ادامه »