رایزنی مجلس با قوه قضاییه برای تخفیف حکم نرگس محمدی

زیتون– پروانه سلحشوری، فاطمه ذوالقدر و فاطمه سعیدی، از اعضای فراکسیون زنان مجلس دهم خبر از «تعامل و رایزنی» با قوه قضاییه برای «تخفیف» در حکم نرگس محمدی خبر دادند.
فاطمه سعیدی، عضو هیات رییسه فراکسیون امید، گفت نامه اخیر نمایندگان مجلس درباره حکم نرگس محمدی «در راستای ادامه رایزنی‌ها برای تخفیف در حکم» بوده است.img_0535
مهرماه سال جاری جمعی از نمایندگان مجلس دهم در نامه‌‌ای به صادق لاریجانی، رییس قوه قضاییه، به تایید حکم ۱۶ سال زندان نرگس محمدی اعتراض کرده و نوشته بودند «صدور چنین احکامی برای منتقدان نتیجه ای جز بالا بردن هزینه انتقاد سالم ندارد و موجب دوری منتقدان از کشور و حاکمیت خواهد شد». آن‌ها همچنین از رییس قوه قضاییه خواستند با استناد به ماده ۴۷۷ فانون دادرسی کیفری، حکم صادره را نقض و شرایط رسیدگی به این پرونده در شعبه هم عرض را فراهم کند.
چند روز پس از انتشار این نامه، دادستان کل کشور «افرادی» که نمایندگان مجلس از آن‌ها حمایت کرده‌اند را «عناصر مطرودی» توصیف کرد که «پرونده‌هایی دارند که از وضعیت مناسبی برخوردار» نیست و به نمایندگان مجلس توصیه کرد «قبل از نوشتن نامه» وضعیت «پرونده آن‌ها را بررسی کنند.»
هفده نماینده مجلس در نامه ای خطاب به محمدجعفر منتظری نوشتند: «نمایندگان امضاکننده نامه مذکور با علم به پرونده خانم محمدی نامه را امضا کردند. مشکل اینجاست که گاهی یک انتقاد مصداق تبلیغ علیه نظام شمرده می‌شود یا یک حرکت اصلاحی جمعی مصداق مفهوم کشدار و قابل تفسیرهای گوناگون “اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی” قلمداد می‌گردد.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. یکی از برکات این نظام مقدس این است که خادمان آن در قوه قضائیه مفاهیمی را وارد ادبیات حقوقی کشور کرده اند که معنای آن بر کسی روشن نیست ، یکی از آنها همین “وضعیت مناسب” که دادستان محترم کل کشور در مورد پرونده نرگس محمدی به کار برده اند . لاجرم باید معنای این مفهوم را از رفتار قوه قضائیه با متهمان و موضع گیری در مقابل آنان دریافت .
    به نظر میرسد که در نظر قوه قضائیه “وضعیت مناسب ” وضعیت امثال سعید طوسی و بابک زنجانی است ، که قضات جامع الشرایط قوه قضائیه چند سال است در تلاشند که به نحوی پرونده سعید جان را سر به نیست کرده و پرونده بابک جان را هم به صلح و صلاحی برسانند که گزندی متوجه این دو عزیز نگردد !

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

آقای خامنه‌ای! رهبر جمهوری اسلامی ایران که بیشتر علاقه دارید خودتان را رهبر «انقلاب» بدانید، شما در تاریخ ۱۴ یا ۱۵ خرداد ۶۸ در مجلس خبرگان رهبری در اظهاراتی در اوج فروتنی فرمودید:««باید خون گریست

ادامه »

چهره‌ی مچاله‌شده از گریه و لابه‌ی بسیارِ او، بِرندی شده بود. بر بالای هر منبری که می‌رفت، در جمعِ هر جماعتی که می‌رفت؛ اشک‌اش

ادامه »

سالها پیش که رهبر جمهوری اسلامی در بزنگاه انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ جنجال سند آموزشی ۲۰۳۰ را به‌پا کرد در

ادامه »