دادستان عمومی و انقلاب تهران: مسوولان ارشد نظام از موضوع حساب های رئیس قوه قضائیه آگاه اند

زیتون– جعفری دولت آبادی، دادستان عمومی و انقلاب تهران طرح مساله «حساب های شخصی رییس قوه قضاییه» را «ادعاهای ضد انقلاب» خواند و گفت که نخستین بار در سال۷۳ و در زمان ریاست علی رازینی رییس کل وقت دادگستری استان تهران و سپس در دوران ریاست محمد یزدی و محمود هاشمی شاهرودی بر قوه قضاییه، حساب‌های مورد نظر «با رعایت موازین شرعی و قانونی و اخذ مجوزهای لازم به نام قوه قضاییه» افتتاح شد.50d6fd3e-9d3a-4879-8411-db4e05090c40_mw1024_mh1024_s
دادستان تهران با اشاره به انعکاس این مساله در روزنامه‌های زمان محاکمه غلام‌حسین کرباسچی، شهردار تهران، گفت: «در آن زمان موضوع این حساب‌ها علیه برخی مسئولان قوه قضاییه مطرح شد و طرح مجدد آن در این دوره نیز قابل تامل است.»
جعفری دولت‌آبادی تاکید کرد که «مدیران و مسوولان ارشد نظام» از موضوع حساب‌ها «به خوبی آگاه بوده و می‌دانند اصل سپرده‌ها در بانک محفوظ بوده و قابل تصرف» نیست.
به گفته دادستان تهران طرح این مساله از سوی «ضد انقلاب» و «فتنه‌گران» صورت گرفت: «مصاحبه برخی افراد در داخل کشور با این شبکه و حمایت از نشردهندگان اخبار کذب به ویژه پس از مصاحبه وزیر اقتصاد در این زمینه، قابل تعقیب قضایی است.» به گفته دادستان تهران «اظهارات برخی مسوولین و افراد» و «انتشار شایعات اخیر» با هدف «فضاسازی، تخریب و تضعیف قوه قضاییه در برخورد قاطعانه با عوامل فساد» است.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

2 پاسخ

  1. ۱ – اگر اصل سپرده ها قابل برداشت بود که دقیقا میشد دزدیدن سپرده های مردم و نه سوء استفاده از سپرده ها !
    ۲ – اگر سپرده ها به نام قوه قضائیه است در این وسط علی رازینی رئیس دادگستری تهران چه میکند ، تازه رازینی صادق تر از این صادق بود و باز کردن حساب به نام خود را پذیرفت و گفت سود آن به عنوان اضافه کار و پاداش به کارمندان دادگستری پرداخت شده است ، لابد رازینی به جامع الشرایطی صادق آملی نبود که در همان مرحله متوقف شد ، والا تحصیلات حقوقی داشت و شعورش هم بیشتر از این صادق بود که قاضی القضات شود !!
    ۳ – افتتاح حساب به نام قوه قضائیه چه نیازی به مجوز شرعی دارد ، مجوز شرعی را برای خوردن و بردن کسب میکنند !!!

  2. اقای دولت آبادی، ضد انقلاب و فتنه گران یک حرفی زده اند. شما بفرمایید دروغ گفته اند یا راست. ” اصل سپرده‌ها در بانک محفوظ بوده و قابل تصرف” نیست یعنی مال مردم بوده؟ خب اگر بوده سودش هم مال مردم است. قوه قضایی حق ندارد در آن تصرف کند.

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

آقای خامنه‌ای! رهبر جمهوری اسلامی ایران که بیشتر علاقه دارید خودتان را رهبر «انقلاب» بدانید، شما در تاریخ ۱۴ یا ۱۵ خرداد ۶۸ در مجلس خبرگان رهبری در اظهاراتی در اوج فروتنی فرمودید:««باید خون گریست

ادامه »

چهره‌ی مچاله‌شده از گریه و لابه‌ی بسیارِ او، بِرندی شده بود. بر بالای هر منبری که می‌رفت، در جمعِ هر جماعتی که می‌رفت؛ اشک‌اش

ادامه »

سالها پیش که رهبر جمهوری اسلامی در بزنگاه انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ جنجال سند آموزشی ۲۰۳۰ را به‌پا کرد در

ادامه »