بیانیه مشترک دو سناتور آمریکایی: تمدید تحریم‌ها حمایت از برجام است

زیتون– دو سناتور آمریکایی که از نویسندگان «قانون بازبینی توافق هسته‌ای ایران» هستند، در بیانیه‌ای پیرامون رای خود به قانون تمدید تحریم‌های توضیح دادند. قانونی که به گفته آن‌ها «در تطابق» با برجام است.

سایت وزارت امورخارجه آمریکا بیانیه‌ای از دایَن فاینستاین و تیم کین منتشر کرد. این دو در بیانیه خود نوشتند که به قانون تمدید تحریم‌های ایران رای دادند. به گفته این دو سناتور قانون تمدید تحریم‌های ایران «در تطابق با برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) است، که ما قویا از آن حمایت می‌کنیم.»

فاینستان و کین در بیانیه خود نوشتند که رییس‌جمهوری آمریکا تحریم‌های ایران را «همزمان با آزمودن پایبندی ایران به تعهداتش طی هشت سال آینده، لغو کرده است»، اما تا آن زان این نیاز وجد دارد که «قوانین مربوط به تحریم‌ها در جای خود باقی بمانند» تا در صورت نقض برجام از سوی ایران «امکان سریع “بازگشت فوری” تحریم‌ها» وجود داشته باشد.

تمدید تحریم‌های ایران از سوی مجلس سنا با واکنش مسئولان و مقام‌های ایران مواجه شد. از جمله آیت‌الله خامنه‌ای هفته گذشتهگفت در صورت اجرای این قانون، ایران به آن واکنش نشان خواهد داد.

این دو سناتور آمریکایی نوشتند که قانون تمدید تحریم‌های ایران «تحریمی جدید نیست»، اما «مشخص کننده تعهد ادامه‌دار کنگره به وادار کردن مجدانه ایران به پایبندی به برجام و روشن کردن این موضوع است که اگر ایران مفاد توافق را نقض کند، عواقبی فوری، از جمله بازگشت تحریم‌ها، وجود خواهد داشت.»

در این بیانیه آمده است که رای آن‌ها به تمدید تحریم‌ها «در حمایت از توافق» است و همه طرف‌های درگیر در برجام در نظر داشتند تحریم‌ها «تا زمانی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به این نتیجه برسد که همه مواد اتمی ایران برای فقط برای اهداف صلح آمیز هستند، پابرجا باقی بمانند.» به گفته این دو در آن زمان «کنگره پایان قوانین تحریم‌ها را مطالبه خواهد کرد و ایران به طور دائمی پروتکل الحاقی را تصویب خواهد کرد.» آن‌ها نوشتند که ایران و آمریکا برجام را «پاس می‌دارند» و به عقیده آن‌ها خروج آمریکا از برجام «اشتباهی عمده» خواهد بود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

دکتر بیژن عبدالکریمی جزو معدود اندیشمندان و فلسفه‌ورزانی است که اغلب تلاش می‌کند اخلاق‌مدارانه، در اندیشه‌ورزی و کنشگری‌اش، با پرهیز از رادیکالیسم و اتخاذ رویکرد بینامرزی، میان گفتمان‌های مختلف و متضاد ایرانی، نوعی سازش و

ادامه »

بسیاری از شهروندان و بازیگران اقتصادی اعم از مصرف‌کننده، سرمایه‌گذار، تولیدکننده از خود می‌پرسند که چرا با هر تکانه در بازار ارز، قیمت‌ها در

ادامه »

«دحترِ هفت-هشت ماهه‌ای سرش را گذاشته است روی شانه‌ی چپِ مادر، سرش روی شانه‌ی راست‌ش خم شده است و پنداری

ادامه »