صادق لاریجانی: مردم با هم قهر نیستند که نیازمند آشتی ملی باشند

زیتون– صادق لاریجانی، رییس قوه قضاییه، گفت «آشتی ملی» زمانی موضوعیت دارد که «اختلافات اساسی» وجود داشته باشد، اما «میان مردم فهیم و بصیر ما چه اختلاف و تفرقه ای هست که نیازمند آشتی ملی باشند؟»
به گزارش فارس، لاریجانی با اشاره به این‌که «برخی گفته‌اند که رئیس قوه قضاییه با آشتی ملی مخالف است»، گفت: «من قطعا مخالف آشتی، صلح و دوستی نیستم اما بحث بر سر این است که آشتی ملی در حال حاضر موضوع ندارد، مردم با هم قهر نیستند که نیازمند آشتی ملی باشد.»
محمد خاتمی، رییس جمهوری پیشین ایران، پیشتر ایده آشتی ملی را مطرح کرده بود. او ۱۹ بهمن ماه گفته بود که معتقد است اکنون «بهترین موقعیتی است که می‌توان فضای آشتی ملی را در کشور حکم‌فرما کرد.»
رییس قوه قضاییه گفت برخی «در جریان فتنه از مردم جدا شدند. مشکل از مردم نیست مشکل از آنها‌ست که از مردم جدا شدند. آنها باید به دور از فرافکنی از مسیر نادرست خود که همصدایی با دشمن است، بازگردند و به مردم بپیوندند. راه بازگشت نیز قبول اشتباه است.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

2 پاسخ

  1. صادق خان! خیلی تزبینی و بصیرت سیاسی می خواهد که نتیجه انتخابات ۹۲ و باخت ۳۰ بر هیچ ۷ اسفند را ندید و همچنان به سوار بودن بر سریر قدرت دل خوش داشت.
    اگر شما می پذیرفتی جای تعجب داشت، شما و سایر روسای جمهوری اسلامی در فضایی آکواریومی قرار دارید که فکر می کنید همان هایی که به سفارت عربستان حمله کردند و در سوریه می جنگند بیش از ۵۰ میلیون نفر هستند، در حالی اگر به آرای سعید جلیلی در دقت کنید نتیجه لازم را می گیرید و امیدوارم مثل کسی که دیر به فکر آشتی ملی افتاد و در مسیر باند مهرآباد به اشتباهات خودش فکر می کرد، شما دست کم فرصت فکر کردن به اشتباهات خودتان را داشته باشید
    سید امیر فدایی

  2. مردم با یکدیگر قهر نیستند بلکه با حکومت قهرند و چنانچه کماکان در بر پاشنه سرکوب و چپاول و دروغ و تزویر بچرخد عمق این قهر را در انتخابات ۹۶ درک خواهید کرد! امثال لاریجانی های فاسد باید بترسند از عواقب قهر مردم با حکومتشان.

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

جامعه ایران را می توان از نظر سیاسی به سه طیف مخالفان، موافقان و قشر خاکستری تقسیم کرد. باید گفت که مخالفان کسانی هستند که معتقدند جمهوری اسلامی اصلاح ناپذیر است و باید برود. موافقان

ادامه »

دکتر بیژن عبدالکریمی جزو معدود اندیشمندان و فلسفه‌ورزانی است که اغلب تلاش می‌کند اخلاق‌مدارانه، در اندیشه‌ورزی و کنشگری‌اش، با پرهیز از رادیکالیسم و اتخاذ

ادامه »

بسیاری از شهروندان و بازیگران اقتصادی اعم از مصرف‌کننده، سرمایه‌گذار، تولیدکننده از خود می‌پرسند که چرا با هر تکانه در

ادامه »