بیانیه فاطمه کروبی: صندوق سیار را بعد از پایان رای‌گیری آوردند

زیتون- فاطمه کروبی در بیانیه‌ای جزئیات شب انتخابات مجلس و خبرگان را شرح داده و گفته “بعد از پایان مهلت قانونی”، ماموران امنیتی صندوق سیار را برای رای‌گیری به محل حصر مهدی کروبی بردند.
به گفته خانم کروبی، همسرش پس از شش سال “برای مصلحتی مهم‌تر” که “حفظ جمهوریت” است تصمیم گرفت در انتخابات مجلس و خبرگان رهبری شرکت کند.

160227142046_fatemeh_karoubi_640x360_mehr_nocredit
بی‌بی‌سی فارسی در این مورد نوشت: مهدی کروبی از سران معترض به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ در پنج سال گذشته در حصر خانگی بوده است. همسرش می‌گوید او از ساعت هشت صبح روز انتخابات لباس پوشیده و تا پایان شب منتظر رسیدن صندوق رای سیار بود اما این اتفاق نیفتاد.
خانم کروبی این‌طور روایت می‌کند: “ساعت ۱:۳۰ بامداد آیفون داخلی به صدا درآمد. از خواب سراسمیه برخاستم. ماموران امنیتی از حضور نماینده دادستان و صندوق رای سیار گفتند.”
خانم کروبی می‌گوید به ماموران امنیتی گفته‌ رای دادن پس از شروع شمارش آرا غیرقانونی است و نباید انجام شود.
او می گوید آقای کروبی که بعد از عمل جراحی نمی‌تواند “پا بر زمین بگذارد و با واکر و کمک قدم برمی‌دارد” برای صحبت با نماینده دادستان به پایین رفت.

مهدی کروبی از چند روز قبل از انتخابات، خواهان دادن رای و صندوق سیار شده بود. بر اساس گزارش‌ها میرحسین موسوی و زهرا رهنورد شب گذشته توانستند در محل حصر خود رای بدهند اما این امکان برای آقای کروبی فراهم نشد. بر اساس آنچه در این بیانیه گفته شده، نماینده دادستان به آقای کروبی گفته او “از ساعت ۱۱:۳۰ شب در محل حصر حاضر بوده اما به دلایلی صندوق رای به مکان حصر نرسیده است.”
به گفته خانم کروبی نماینده دادستان گفته هماهنگی‌های لازم میان دادستانی و وزارت اطلاعات در ساعات آخر رای‌گیری انجام شده بود. نماینده دادستان وزارت کشور را متهم کرده که به وظیفه قانونی خود در این زمینه عمل نکرده است.
فاطمه کروبی خواستار رسیدگی به “حصر غیرقانونی” همسرش شده و گفته در ششمین سال حصر می‌خواهد بداند “دامنه محرومیت حقوق شهروندی کجاست.”
محمدتقی کروبی، پسرمهدی کروبی صبح امروز در مصاحبه با برنامه چشم‌انداز بامدادی بی‌بی‌سی گفت پدرش با وجود آنکه موفق به دادن رای نشد، از شرکت مردم در انتخابات استقبال کرده و خواسته از طرف او از مردم “تشکر” کنند.
او می‌گوید پدرش اعتقاد دارد در زمانی که امکان رای دادن است و شرایطی است که دولت از آرای مردم صیانت کند، رای دادن تنها راهی است که می توان ساختار نظام را اصلاح کرد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

چهره‌ی مچاله‌شده از گریه و لابه‌ی بسیارِ او، بِرندی شده بود. بر بالای هر منبری که می‌رفت، در جمعِ هر جماعتی که می‌رفت؛ اشک‌اش دمِ مشکش بود. چشمِ جوانان مؤمن و انقلابی را خوب گرفته

ادامه »

سالها پیش که رهبر جمهوری اسلامی در بزنگاه انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ جنجال سند آموزشی ۲۰۳۰ را به‌پا کرد در مطلبی با عنوان «اصولگرایان

ادامه »

توی یک عالم دیگری سیر می‌کرد. در عوالمی که به واقعیت راه نداشت. تک‌تک جمله‌هایی که بیان می‌کرد و سفارش‌هایی

ادامه »