بازداشت فرماندهان لشکر زینبیون در قم

زیتون- روز گذشته و در جریان تشییع سه تن از کشته‌شدگان لشکر زینبیون در قم، وب‌سایت قم نیوز خبر داد که سیدعباس موسوی، فرمانده لشگر زینبیون و یکی از همراهان وی در قم «ربوده شده‌اند».
امروز کانال تلگرامی سپاه زینبیون خبر داد که دلیل بازداشت این افراد «عدم تمدید گذرنامه» است. به نوشته این کانال «سید عباس موسوی و یکی دیگر از هم‌رزمانشان در بازداشت‌گاه اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی این شهرستان به سر می‌برند و به دلایل نامعلومی بازداشت ایشان همچنان ادامه دارد».
به نوشته این کانال تلگرامی، مسئولان ناجا «نداشتن پاسپورت و عدم تمدید اقامت در ایران را بهانه کرده و ایشان را دستگیر کرده‌اند»، در حالی که «پاسپورت ایشان و دیگر رزمندگان سالهاست که در اختیار … [منبع اصلی به همین شکل منتشر کرده] می‌باشد و آن‌ها هرساله اقدام به تمدید اقامت رزمندگان و خانواده شهدای مدافع حرم زینبیون می‌کردند».
مخاطبان این کانال تلگرامی، پس از درج خبر بازداشت فرماندهان به دلیل نداشتن پاسپورت و ویزای معتبر این سوال را مطرح کردند که «چرا نگاه امنیتی موجود در نهادهای نظامی ایران، رزمندگان خارجی را صرفا برای جنگیدن و سیاهی لشکر میبینند نه رشد و فعالیت انقلابی و کادرسازی جهت تشکیل جبهه جهانی مستضعفین؟»

 

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

نزاع فکری میان مخالفان جمهوری اسلامی درباره جمهوری‌خواهی و مشروطه‌خواهی، یکی از رایج‌ترین چالش‌های نظری است که طی سالهای گذشته در جریان بوده است که تحقق آن، ارتباط چندانی به امروز ندارد. گذشته از کم‌فایدگی

ادامه »

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها.

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه

ادامه »