رییس جمهور: هیچ مصوبه ای در شورای عالی امنیت ملی نسبت به حضرت آقای خاتمی وجود ندارد

زیتون- حسن روحانی، رئیس‌جمهوری ایران، روز یک‌شنبه ۱۶ اسفند در آخرین نشست خبری خود در سال ۱۳۹۴ در پاسخ به سوال روزنامه شرق در خصوص ممنوع التصویری سید محمد خاتمی که از حامیان روحانی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ نیز بود، گفت:« طرف گفت دروغ گفتن حرام است اما راست گفتن واجب نیست. قبلا گفتم هیچ مصوبه ای در شورای عالی امنیت ملی نسبت به حضرت آقای خاتمی وجود نداشته در گذشته هم نبوده است. چون همیشه بوده ام و در هیچ دوره ای نبوده است و دبیرخانه هم حق ندارد و از آقای شمخانی هم پرسیدم گفتند مصوبه ای نیست برفرض هم که باشد غیرقانونی است و این حرف ها به شوخی بیشتر شباهت دارد تا واقعیت، امیدوارم شفافیت در پاسخ بوده باشد.»

264B38E1-49D9-4726-AA88-D34C9D8F0AAA_w640_r1_s_cx0_cy2_cw0

او همچنین از «تعجب کردن» مردم از کار کردن اینترنت و موبایل در روز انتخابات سخن گفت و افزود که مردم امنیت را در این انتخابات «لمس کردند.» وی با ذکر این‌که مردم در روز انتخابات «دیدند که اینترنت کار می‌کند و موبایل کار می‌کند و تعجب کردند» تأکید کرد که «شرایط امروز شرایط دیروز نیست» و افزود که شرایط سال آینده نیز متفاوت خواهد بود. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه خبر، در این نشست خبری که در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد نمایندگان رسانه‌های داخلی و خارجی حضور داشتند. حسن روحانی همچنین در این نشست خبری گفت:«دولت تمام توان خود را برای برگزاری انتخابات شکوهمند و قانونمند به کار گرفت. ممکن است برخی انتظارات برآورده نشده باشد اما از زمان ثبت‌نام کاندیداها تا روز انتخابات دولت هیچ شب آرامی نداشت و تمام توان خود را به کار گرفت تا امید را به جمعه باز گرداند.»

رییس جمهوری همچنین در رابطه با مساله آشتی ملی خاطرنشان کرد:« بسیار مهم است که تعابیری مثل آشتی ملی و رفع کدورت‌ها انجام گیرد و همه جناح‌ها، گروه‌ها چه آن‌هایی که رای آورده‌اند و چه آن‌هایی که رای نیاورده‌اند کنار هم باشند. در انتخاباتی که گذشت همه به وظیفه سیاسی خود عمل کردند. ملت ما پیروز واقعی این انتخابات بود. آثار این پیروزی را هم می‌بینیم.» او تاکیید کرد:« ملت دعوا و شکاف اجتماعی را دوست ندارد. چه از لحاظ سیاسی و چه از لحاظ اقتصادی به ویژه در مساله اقتصادی باید کنار هم قرار بگیریم. با اینکه در سال های گذشته درآمد نفتی کشور خوب بود اما وقتی که به پایان سال ۹۱ نگاه می کنیم اشتغال خاصی نمی بینیم. این در حالی است که ما به اشتغال میلیونی نیازمندیم و این مساله با همدلی و رونق اقتصادی آغاز می‌شود. ما باید همه انرژی‌مان را برای رشد اقتصادی بگذاریم. نباید یکدیگر را تخریب کنیم. کسی که به مجلس راه نیافته می تواند در عرصه‌های دیگر فعالیت کند و برای مردم و نظام مفید باشد. برای اینکه فضای سیاسی معتدل‌تری داشته باشیم باید فضای نقد سازنده ای ایجاد کنیم. امیدواریم که در ماه‌های پیش رو فضای بهتری برای کشور ایجاد شود.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

چهره‌ی مچاله‌شده از گریه و لابه‌ی بسیارِ او، بِرندی شده بود. بر بالای هر منبری که می‌رفت، در جمعِ هر جماعتی که می‌رفت؛ اشک‌اش دمِ مشکش بود. چشمِ جوانان مؤمن و انقلابی را خوب گرفته

ادامه »

سالها پیش که رهبر جمهوری اسلامی در بزنگاه انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ جنجال سند آموزشی ۲۰۳۰ را به‌پا کرد در مطلبی با عنوان «اصولگرایان

ادامه »

توی یک عالم دیگری سیر می‌کرد. در عوالمی که به واقعیت راه نداشت. تک‌تک جمله‌هایی که بیان می‌کرد و سفارش‌هایی

ادامه »