دیگر فیلترینگی در ورودی کشور انجام نمی‌شود

vaezi-1زیتون– وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در حاشیه دومین همایش ملی فضای مجازی پاک گفت: دیگر فیلترینگی در ورودی کشور انجام نمی‌شود.

محمود واعظی در جمع خبرنگاران در حاشیه دومین همایش ملی فضای مجازی پاک با اشاره به خروجی‌های فاز اول و دوم فیلترینگ هوشمند اظهار کرد: فاز سوم فیلترینگ به نوعی از هفته قبل شروع شده به این معنا که دیگر فیلترینگی که در ورودی کشور انجام می‌شد، وجود ندارد بلکه با طراحی‌های انجام شده این فیلترینگ تحت نظر دانشگاه‌ها، شرکت‌های FCP ، شرکت‌های FCP و ارائه‌کنندگان اینترنت صورت می‌گیرد که باعث می‌شود سرعت اینترنت بالا رود و در آینده می‌توانیم دست شرکت‌ها را باز بگذاریم که با مشتریان خود تعامل بیشتری داشته باشند.

به گزارش ایسنا از این همایش، وزیر ارتباطات  همچنین  از رونمایی شبکه ملی اطلاعات، توسعه چهار برابری شبکه انتقال، توسعه سه برابری شبکه IP در سال ۹۵ خبر داد و به لزوم افزایش فرصت‌ها و کاهش تهدید‌های فضای مجازی برای رسیدن به فضای مجازی سالم در کشور اشاره کرد.

او با اشاره به تهدید‌ها و فرصت‌های فضای مجازی گفت: فضای مجازی باید از نظر فرهنگ‌سازی و آموزشی از طریق تبلیغ اعتقادات شیعی به گونه‌ای مدیریت شود که فرصت‌هایش افزایش یابد و تهدید‌هایش از طریق پالایش محتوای غیراخلاقی و ضد دینی مدیریت شود.

او ادامه داد: فضای مجازی باید باعث ارتقاء آگاهی مردم شود تا مردم بتوانند از این فضا در راستای سرعت‌ بخشیدن به زندگی فعالیت و حرفه خود استفاده کنند. در خصوص شبکه ملی اطلاعات کارهای زیادی انجام شده و امیدوارم سال ۱۳۹۵ از این شبکه رونمایی کنیم. همچنین توسعه شبکه انتقال در سال ۱۳۹۵، چهار برابر و هر آنچه که برای شبکه IP انجام شده سه برابر خواهد شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر افزایش پهنای باند اظهار کرد: در این دو سال گذشته پهنای باند از ۶۲۰ گیگابیت بر ثانیه به ۴۰۰۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش پیدا کرده و امیدواریم اینترنت طوری در اختیار مردم قرار بگیرد که با تولید محتوای فاخر از آن بهتر استفاده کند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

دکتر بیژن عبدالکریمی جزو معدود اندیشمندان و فلسفه‌ورزانی است که اغلب تلاش می‌کند اخلاق‌مدارانه، در اندیشه‌ورزی و کنشگری‌اش، با پرهیز از رادیکالیسم و اتخاذ رویکرد بینامرزی، میان گفتمان‌های مختلف و متضاد ایرانی، نوعی سازش و

ادامه »

بسیاری از شهروندان و بازیگران اقتصادی اعم از مصرف‌کننده، سرمایه‌گذار، تولیدکننده از خود می‌پرسند که چرا با هر تکانه در بازار ارز، قیمت‌ها در

ادامه »

«دحترِ هفت-هشت ماهه‌ای سرش را گذاشته است روی شانه‌ی چپِ مادر، سرش روی شانه‌ی راست‌ش خم شده است و پنداری

ادامه »