دیگر از این پست تر چه چیزی هست؟

زیتون- «طرف حاضر می‌شود ارزش هفتاد- هشتاد میلیون اهل کشور خودش را تسلیم یک دشمن کند، برای اینکه چند روز بیشتر روی این صندلی بنشیند. پست تر از این چه چیزی هست؟ مردم بی‌گناه، مردم ذی‌حق، بچه‌های معصوم، کسانی که خون های پاکشان را در راه انقلاب فدا کردند تا این انقلاب شکل گرفته، تا چیزی به نام جمهوری اسلامی به معنای واقعی اش در عالم شکل بگیرد، همه را فدا می‌کند، تا اینکه چند روز بیشتر رییس باشد. دیگر از این پست تر چه چیزی هست؟ چقدر آدم باید دور از شرف باشد؟ که هستی و خون‌های یک عده‌ای را نادیده بگیرد، فدا کند، تا چهار روز بیشتر روی یک صندلی بشیند. در آدمیزاد چنین استعدادی هست. اینقدر می‌تواند پست باشد.»

این تنها یک بخش از سخنرانی دیروز محمدتقی مصباح یزدی در دفتر سعید جلیلی بود. سخنرانی که توسط پایگاه اطلاع رسانی سعید جلیلی منتشر و به سرعت مورد اقبال رسانه های محافظه کار قرار گرفت.

779

به نظر می رسد مصباح یزدی که از نتوانست رای مردم تهران را برای عضویت در مجلس خبرگان رهبری جلب کند، این سخنرانی را تقریبا همزمان با آخرین اجلاسیه مجلس خبرگان چهارم انجام داده است. او که از جمله منتقدان سیاست های دولت یازدهم است، در ادامه گفت «این کار معجزه خداست. غیر از خدا چه کسی می‌تواند چنین چیزی خلق بکند. یک چیزی بسازد که یک دفعه می‌تواند از آن اوج به این سطح از پستی و ذلت و درماندگی و نجاست و گند سقوط کند.» پدر معنوی جبهه پایداری در همین زمینه توضیح داد« افراد زیادی بودند که این نعمت‌های الهی را در راه شیطان صرف کردند و بنده شیطان شدند. نمونه هایش را هم در جامعه می‌بینیم، حالا اسم نمی‌خواهم ببرم. خدا بر تو منت گذاشت که پست تر از گاو و خر نشوی. ای کسانی که سعی میکنید به دشمنان نزدیک بشوید تا آنها یک لبخندی به شما بزنند، اینها پست ترین جنبندگانند. نوکری اینها افتخار ندارد، خجالت بکشید. من به شما این امکان را دادم که نزدیک من بیایید.»

برخی از اصولگرایان جبهه پایداری را یکی از دلایل شکست این جناح در انتخابات ریاست جمهوری می دانند. مصباح یزدی در انتخابات سال ۹۲ بر «انتخاب اصلح» پافشاری کرد و به چند دستگی در انتخابات دامن زد؛ اما او که خود در انتخابات خبرگان رهبری نامزد بود، نظرش را تغییر داد و گفت «رای دادن به اصلح اگر موجب پیروزی دیگری شود صلاح نیست و بهتر است به گزینه خیر الموجودین رای بدهید.» این موضع گیری او باعث خشم سعید جلیلی شد. جلیلی همان زمان طی مصاحبه ای مصباح یزدی را به بی انصافی و تغییر موضع متهم کرد. اما پس از شکست در انتخابات خبرگان، مصباح یزدی باز هم موضع گیری جدیدی داشت« آنچه که مهم است، این است که من و شما در هر حال و لحظه ای ببینیم از من چه خواستند؟ آن را درست انجام بدهیم. امام اگر فرمود ما مرد وظیفه ایم، مرد نتیجه نیستیم. برای اینکه بنده بود. آقا چه فرموده، نتیجه به خودش مربوط است. من باید فکر بندگی خودم باشم.»

مصباح یزدی در بخش دیگری از سخنانش با ذکر مثالی از سید حسن نصرالله رابطه مدنظرش با رهبری انقلاب را به این صورت تشریح کرد:« من کسی را ندیدم در بین دوستانی که دیدم، مثل جناب سید حسن نصرالله باشد نسبت به مقام معظم رهبری. میفرمود شما خیال نکنید ما منتظریم آقا امر کنند تا ما یک کاری را انجام دهیم. احتمال بدهیم که کاری را دوست دارند انجام می‌دهیم. چون برای ما ثابت شده که خدا به ایشان فهمی و بصیرتی داده که چیزهایی می‌فهمند و ما نمی‌فهمیم. او جز رضای خدا چیزی نمی‌خواهد. یعنی اگر احتمال بدهیم ایشان چیزی را دوست دارند، دنبال آن احتمال می‌رویم. چه برسد به اینکه دستور بدهد.»

او که از جمله تئوریسین های «حکومت اسلامی» است و بارها با اغراق آیت الله خامنه ای حتی تا مقام «اشبه ترین فرد به پیامبر» بالا برده ادامه داد:«اما خاک بر سر منی که دستور بدهد این کار را بکن و من تمرد کنم. بفرمایند این کار را نکن، با کمال پررویی عکسش را عمل کنم. چقدر آدم می‌تواند پست بشود؟ من و شما باید سعی کنیم این وظایف را در هرحالی خوب بشناسیم. آنچه می‌توانیم و قادریم عمل کنیم. برای من چه ربطی داشته باشد، اصلا تو چه داری؟ تو کی هستی؟ اگر می‌خواهی چیزی باشی، او باید تو را بالا ببرد. پس باید کاری کنی که او دوست دارد.»

سخنان تند و خشم مصباح یزدی، همزمانی با اعلام نتایج انتخابات خبرگان رهبری و عدم اقبال نسبت به لیستی است که رهبری نبودن بعضی از انان را در خبرگان پنجم، خسارت دانسته بود.

 

 

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

آقای خامنه‌ای! رهبر جمهوری اسلامی ایران که بیشتر علاقه دارید خودتان را رهبر «انقلاب» بدانید، شما در تاریخ ۱۴ یا ۱۵ خرداد ۶۸ در مجلس خبرگان رهبری در اظهاراتی در اوج فروتنی فرمودید:««باید خون گریست

ادامه »

چهره‌ی مچاله‌شده از گریه و لابه‌ی بسیارِ او، بِرندی شده بود. بر بالای هر منبری که می‌رفت، در جمعِ هر جماعتی که می‌رفت؛ اشک‌اش

ادامه »

سالها پیش که رهبر جمهوری اسلامی در بزنگاه انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ جنجال سند آموزشی ۲۰۳۰ را به‌پا کرد در

ادامه »