برگزاری مراسم بزرگداشت علی اشرف درویشیان جلوگیری شد

زیتون– کانون نویسندگان ایران خبر داد که مأموران امنیتی از برگزاری مراسم بزرگداشت علی اشرف درویشیان، داستان‌نویس و پژوهشگر حوزه ادبیات عامه، که برای امروز (جمعه)، برنامه ریزی شده بود، جلوگیری کرده‌اند.
کانال تلگرامی کانون نویسندگان ایران خبر داد که قرار بود این مراسم روز جمعه در سالن اجتماعات یک برج مسکونی برگزار شود اما مأموران «یک نهاد امنیتی» با رئیس هیئت مدیره این ساختمان تماس گرفته و اعلام کرده‌اند این مراسم نباید برگزار شود.
شهناز دارابیان، همسر این نویسنده، به ایسنا گفت که از طرف «یک نهاد» با مدیریت ساختمان محل برگزاری مراسم تماس گرفته‌اند و گفته‌اند نباید این مراسم برگزار شود.
هفتم آبان نیز مراسم بزرگداشت علی اشرف درویشیان، داستان‌نویس و پژوهشگر حوزه ادبیات عامه، که قرار بود در دانشگاه علمی کاربردیِ فرهنگ و هنر کرمانشاه برگزار شود، لغو شد.
علت لغو این مراسم و نام نهادی که دستور چنین کاری را داده آشکار نشده است.
علی اشرف درویشیان آبان ماه امسال بر اثر بیماری در سن ۷۶ سالگی درگذشت. او یکی از قدیمی‌ترین اعضای کانون نویسندگان ایران بود.
این نویسنده ایرانی درسال ۲۰۰۶ جایزه «هلمن همت» سازمان دیده بان حقوق بشر را دریافت کرد. این جایزه به نویسندگانی تعلق می‌گیرد که در رژیم‌های مختلف، آثارشان سانسور و خود مورد سرکوب واقع شده اند.
میترا درویشیان خواهر علی اشرف درویشیان به وب‌سایت کردستان ۲۴ گفت کە جمهوری اسلامی هیچکدام از سە گزینە خانوادە دروشیان برای بەخاک سپردن پیکر این نویسنده را قبول نکردە و اجازە دادە نشد درویشیان در کرمانشاه یا قطعه هنرماند و نویسندگان بهشت زهرای تهران و یا در کرج در جوار مزار پدرش بە خاک سپردە شود.
بنا بر گزارش‌های موجود نیروهای امنیتی بعد از محاصرە خانە درویشیان برخلاف میل خانوادە ، پیکر او را بە گورستان «سکینە» در کرج انتقال داده و در آنجا بە خاک سپردند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

دکتر بیژن عبدالکریمی جزو معدود اندیشمندان و فلسفه‌ورزانی است که اغلب تلاش می‌کند اخلاق‌مدارانه، در اندیشه‌ورزی و کنشگری‌اش، با پرهیز از رادیکالیسم و اتخاذ رویکرد بینامرزی، میان گفتمان‌های مختلف و متضاد ایرانی، نوعی سازش و

ادامه »

بسیاری از شهروندان و بازیگران اقتصادی اعم از مصرف‌کننده، سرمایه‌گذار، تولیدکننده از خود می‌پرسند که چرا با هر تکانه در بازار ارز، قیمت‌ها در

ادامه »

«دحترِ هفت-هشت ماهه‌ای سرش را گذاشته است روی شانه‌ی چپِ مادر، سرش روی شانه‌ی راست‌ش خم شده است و پنداری

ادامه »