مولانا عبدالحمید: فقط اجازه سفر به قم و تهران را دارم

زیتون– مولوی عبدالحمید٬ امام جمعه اهل سنت زاهدان٬ اعلام کرد که جز تهران و قم٬ برای سفر به دیگر استان‌های کشور با محدودیت مواجه است.
او در گفت و گو با روزنامه ابتکار تاکید کرد که هیچ حکم رسمی به وی درباره محدودیت سفر ابلاغ نشده ولی غیر رسمی اعلام می‌کنند که نمی تواند سفر کند.
مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت زاهدان، در انتخابات ریاست جمهوری ضمن حمایت از حسن روحانی در عین حال از محقق نشدن برخی از خواسته‌ها و مطالبات جامعه اهل سنت در دولت اول او انتقاد کرده بود.
مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی٬ مدیر مدرسه دینی دارالعلوم، اسفندماه سال گذشته نیز خبر داده بود که به دلیل «برخی تنگ نظری‌ها» به غیر از تهران، امکان سفر به هیچ شهری را ندارد.
مولوی عبدالحمید پیشتر به صورت غیر رسمی ممنوع الخروج نیز شده بود و علیرغم دعوت به کنفرانس‌ها در خارج از کشور، امکان سفر و حضور در این کنفرانس‌ها را نداشت. او به کمپین حقوق بشر در ایران گفته بود: «من تا حالا نه از کسی اجازه گرفته‌ام و نه مناسب می‌دانم که چنین کاری بکنم. هر فردی آزادی دارد هرکجا خواست برود اما شرایط طوری است که غیر از زاهدان و تهران جای دیگر اگر سفر بکنیم به دلیل برخی تنگ نظری‌ها، مشکلات ایجاد می‌شود و برای همین سفر نمی‌کنم.» او از اینکه چنین محدودیت‌هایی توسط چه افراد و یا نهادهایی اعمال می‌شود خودداری کرد.
زمانی که مولوی عبدالحمید در چهاردهم بهمن ماه سال گذشته قصد داشت در مراسم تشیع شهاب الدین شهیدی از روحانیان اهل سنت خواف شرکت کند، از چنین سفری منع شد. این ممانعت سبب شد که محمدحسین گرگیج از روحانیان اهل سنت استان گلستان با انتقاد نسبت به ممانعت از سفر مولوی عبدالحمید به خواف، خواهان «آزادی سفرعلمای اهل سنت به سراسر کشور» شود.
یکی از نزدیکان مولوی عبدالحمید هم گفت که نه تنها به امام جمعه اهل سنت زاهدان اجازه سفر غیر از تهران را نمی‎دهند که «علمای اهل سنت ایران هم اجازه سفر به زاهدان و استان سیستان و بلوچستان را ندارند و وزارت اطلاعات و دیگر دستگاههای امنیتی مانع از سفر آنها می‌شوند.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

دکتر بیژن عبدالکریمی جزو معدود اندیشمندان و فلسفه‌ورزانی است که اغلب تلاش می‌کند اخلاق‌مدارانه، در اندیشه‌ورزی و کنشگری‌اش، با پرهیز از رادیکالیسم و اتخاذ رویکرد بینامرزی، میان گفتمان‌های مختلف و متضاد ایرانی، نوعی سازش و

ادامه »

بسیاری از شهروندان و بازیگران اقتصادی اعم از مصرف‌کننده، سرمایه‌گذار، تولیدکننده از خود می‌پرسند که چرا با هر تکانه در بازار ارز، قیمت‌ها در

ادامه »

«دحترِ هفت-هشت ماهه‌ای سرش را گذاشته است روی شانه‌ی چپِ مادر، سرش روی شانه‌ی راست‌ش خم شده است و پنداری

ادامه »