«زنان اوین» در لاهه صاحب نمایشگاه شدند

زیتون– اختتامیه نمایشگاه دست سازهای «زنان زندانی اوین» با محوریت موضوعی «جنبش زنان و جنبش دختران خیابان انقلاب» در خانه بشریت شهر لاهه برگزار شد.

این نمایشگاه برای افتتاح «موزه جنبش زنان ایران» در ماه مارس به مناسبت روزجهانی زن افتتاح شد و دست سازهای زنانی را به نمایش گذاشته بود که طی ده سال گذشته در زندان اوین بودند.

مراسم با پخش پیام ویدیویی مهرانگیز کار وکیل مدافع حقوق بشر به زنان زندانی آغاز شد، با میزگردی باحضور هاله قریشی‌،منصوره شجاعی، نیلس مولما از سازمان عفو بین الملل و کارولین ادگرتون از وکلای داد گاه بین المللی لاهه ادامه یافت، و با پخش ویدیوی کوتاهی از سرود خوانی دختران جوان در متروی تهران به مناسبت روز جهانی زن در اعتراض به حجاب اجباری پایان یافت. طراحی و اجرای مراسم اختتامیه از سوی سازمان عفو بین الملل و خانه بشریت شهرلاهه انجام شد.

مجموعه دست سازهای زنان زندانی، همراه با عکس و ویدیوهایی شامل روایت منصوره شجاعی ازجمع آوری کارهای دستی ، پیام نسرین ستوده، نامه نرگس محمدی، شعری از مهوش شهریاری وفیلم کامل مراسم افتتاحیه و اختتامیه دروبسایت موزه قابل دسترسی است :
https://www.irwmm.org/

موزه جنبش زنان ایران، یک پروژه تحقیقاتی است که از سوی منصوره شجاعی ، پژوهشگر وفعال جنبش زنان ایران طراحی شده و درحال حاضر با همکاری دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه آزاد آمستردام  دردست اجراست.

ایده تاسیس موزه زنان ایران، با الهام از موزه زنان شهر «مرانو» در ایتالیا در سال ۱۳۸۶ توسط « شیرین عبادی» برنده ایرانی جایزه صلح نوبل، به منصوره شجاعی پیشنهاد شد. مراحل اولیه این طرح  درسال ۱۳۸۷، با همکاری گروهی اززنان اکتیویست، آرتیست و دانشگاهی به اسامی  نوشین احمدی خراسانی، منصوره اتحادیه، نسرین ستوده، سهیلا شهشهانی، آزیتا شرف جهان، رزیتا شرف جهان و پرستو فروهرآغاز شد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

آقای خامنه‌ای! رهبر جمهوری اسلامی ایران که بیشتر علاقه دارید خودتان را رهبر «انقلاب» بدانید، شما در تاریخ ۱۴ یا ۱۵ خرداد ۶۸ در مجلس خبرگان رهبری در اظهاراتی در اوج فروتنی فرمودید:««باید خون گریست

ادامه »

چهره‌ی مچاله‌شده از گریه و لابه‌ی بسیارِ او، بِرندی شده بود. بر بالای هر منبری که می‌رفت، در جمعِ هر جماعتی که می‌رفت؛ اشک‌اش

ادامه »

سالها پیش که رهبر جمهوری اسلامی در بزنگاه انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ جنجال سند آموزشی ۲۰۳۰ را به‌پا کرد در

ادامه »