بازنشستگی اجباری صادق زیباکلام از دانشگاه تهران

زیتون– صادق زیباکلام، استاد دانشگاه تهران٬ از بازنشستگی اجباری خود از دانشگاه تهران خبر داد.

او در نامه ای به رییس این دانشگاه نسبت به بازنشستگی اجباری خود اعتراض کرد.

این استاد علوم سیاسی پیشتر از دانشگاه آزاد نیز اخراج شده بود. صادق زیباکلام به‌شکل پاره‌وقت و به مدت ۱۰ سال در دانشگاه آزاد تدریس می‌کرد.

او اسفند ماه سال گذشته به ایسنا گفت نه اخراجش از دانشگاه آزاد به او ابلاغ شده و نه دلایل آن. او پس از آن‌که متوجه پرداخت نشدن حقوق ماهیانه‌اش شده از اخراجش باخبر شده است.

زیباکلام امروز با انتشار نامه‌ای سرگشاده خبر داد که همان اسفندماه سال گذشته «حکم بازنشستگی» او از دانشگاه تهران نیز صادر شده است.

در این نامه آمده است: «در اتوماسیون نامه‌ای به تاریخ ۲۰اسفند اشاره به بخشنامه یک روز قبلش از طرف وزارت علوم می‌نماید که چون سن من به هفتاد سال و سنوات خدمتم در دانشگاه به چهل سال رسیده، لذا می‌بایستی بازنشسته شوم. من اعتراضی به بازنشستگی اجباری‌ام ندارم. یعنی فی‌الواقع اعتراضی هم می‌داشتم چیزی عوض نمی‌شد. پرسشم آن است که به نظر جنابعالی، آیا وقتی دانشگاه می‌خواهد یک همکارش را بعد از چهل سال بازنشسته نماید جای آن ندارد که با علم واطلاع و یک احترام صوری به وی و دانشکده‌اش صورت بگیرد؟»

این استاد دانشگاه در ادامه افزود: «یک بخاری نفتی علاءالدین را بعد از گازکشی پرت نمی‌کنند در انبار، آن را دو دستی کنارانباری می‌گذارند.»

صادق زیباکلام پیشتر استاد علوم سیاسی به اتهام  تبلیغ علیه نظام و نشر اکاذیب به ۱۸ ماه حبس تعزیری و ۲ سال محرومیت از فعالیت سیاسی و اجتماعی محکوم شده بود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

2 پاسخ

  1. سلام
    جناب زیبا کلام برادر عزیز شما از سیستم چه توقع دارید کسی که این مملکت بازنشسته شد باید برود همین کجا و چگونه برود به خود بازنشسته مربوط است متعجب شدم که شما انتظار دیگری داشتید و همکاران بازنشسته خود قبلی از دانشکاه و ادارات را ندید با اگر همً دیدید حرفی نزدید

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

دکتر بیژن عبدالکریمی جزو معدود اندیشمندان و فلسفه‌ورزانی است که اغلب تلاش می‌کند اخلاق‌مدارانه، در اندیشه‌ورزی و کنشگری‌اش، با پرهیز از رادیکالیسم و اتخاذ رویکرد بینامرزی، میان گفتمان‌های مختلف و متضاد ایرانی، نوعی سازش و

ادامه »

بسیاری از شهروندان و بازیگران اقتصادی اعم از مصرف‌کننده، سرمایه‌گذار، تولیدکننده از خود می‌پرسند که چرا با هر تکانه در بازار ارز، قیمت‌ها در

ادامه »

«دحترِ هفت-هشت ماهه‌ای سرش را گذاشته است روی شانه‌ی چپِ مادر، سرش روی شانه‌ی راست‌ش خم شده است و پنداری

ادامه »