پاسخ فیروزآبادی به حاشیه‌های «کاخ مصادره‌ای»

زیتون– حسن فیروزآبادی٬ رییس سابق ستاد کل نیروهای مسلح٬ با انتشار اسنادی مدعی شد که از هیچ مرجعی برای تخلیه منزلی که از ۲۵ سال پیش در منطقه لواسان در اختیار دارد٬ دریافت نکرده است.

او همچنین مدعی شد که محل مورد بحث از ۲۲ سال پیش به عنوان دفتر فوق سری رییس ستادکل نیروهای مسلح استفاده می‌شد.

روز یکشنبه  یک گروه دانشجویی اصولگرا در نامه‌ای به دادستان تهران خواستار بازپس‌گیری یک ویلای مصادره‌ای «۱۰ هزار متری» از حسن فیروزآبادی٬ رییس سابق ستاد کل نیروهای مسلح٬ شد و اعلام کرد که رهبر جمهوری اسلامی «دستور تخلیه این ویلا را صادر کرده است.»

تشکل دانشجویی اصولگرا به نام «جنبش عدالت‌خواه دانشجویی» اعلام کرد که از سال ۷۲ ٬ یعنی بیست و پنج سال پیش٬ یکی از ویلاهای مصادره‌ای در شهر لواسان «به مساحت ۱۰ هزار متر به‌طور رایگان» در اختیار حسن فیروزآبادی قرار گرفته است.

به گفته این گروه دانشجویی فیروزآبادی «علی‌رغم تذکرات و پیگیری‌های فراوان حاضر به تخلیه ویلای مزبور نیست.»

فیروزآبادی محل تحویلی را، «یک ساختمان مخروبه با حدود ۴ اتاق معمولی و بدون هرگونه امکانات، زیر سقف شیروانی و ساخت حدود ۷۰ تا ۱۰۰ سال پیش» معرفی و تاکید کرد که از هیچ مرجعی حکمی ولایی، قانونی و یا قضایی برای تخلیه دریافت نکرده است.

جنبش عدالتخواه دانشجویی اما در نامه خود اعلام کرده بود که رهبر جمهوری اسلامی نیز «دو بار دستور تخلیه» این ویلا را داده و «اقدامات حقوقی و حکم تخلیه نیز از محاکم قضایی اخذ شده» اما نیروی انتظامی به‌عنوان ضابط قضایی «تاکنون اقدام به اجرای این حکم و تخلیه ملک مذکور، نکرده است.»

ویلای مصادره شده‌ای که حسن فیروزآبادی در آن ساکن است متعلق به خانواده سلطنتی ایران در زمان محمدرضا پهلوی است که پس از انقلاب مصادره شد. برخی از این املاک مصادره‌ای به طور رایگان در اختیار مقام های نظام جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. بهتر است از خرابه نشینی دست بردارد بلا نسبت …. که نیست. مثل آدمیزاد، آنهم آدمیزادی که سرش میشه مال مصادره به ملت و مردم متعلق است، برود یک آپارتمان اجاره کند لابلای آدمیان زندگی کند.

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

دکتر بیژن عبدالکریمی جزو معدود اندیشمندان و فلسفه‌ورزانی است که اغلب تلاش می‌کند اخلاق‌مدارانه، در اندیشه‌ورزی و کنشگری‌اش، با پرهیز از رادیکالیسم و اتخاذ رویکرد بینامرزی، میان گفتمان‌های مختلف و متضاد ایرانی، نوعی سازش و

ادامه »

بسیاری از شهروندان و بازیگران اقتصادی اعم از مصرف‌کننده، سرمایه‌گذار، تولیدکننده از خود می‌پرسند که چرا با هر تکانه در بازار ارز، قیمت‌ها در

ادامه »

«دحترِ هفت-هشت ماهه‌ای سرش را گذاشته است روی شانه‌ی چپِ مادر، سرش روی شانه‌ی راست‌ش خم شده است و پنداری

ادامه »