راغب مصطفی غلوش در گذشت

قاري سرشناس مصري

زیتون-  راغب مصطفی غلوش قاری سرشناس مصری امروز در سن ۷۷ سالگی در مصر درگذشت. وی از جمله استادان خوش ‏الحان بوستان قرآن کریم بود که مشتاقان قرائت این کتاب مقدس، لحن او را سرمشق خود قرار مى‏ دهند.

Untitled

استاد غلوش در سال ۱۳۱۷ هجرى شمسى در روستاى «برما» واقع در استان غربى کشور مصر – طنطا به دنیا آمد. وى همانند دیگر استادان این کلام مقدس، متعلق به خانواده‏اى بود که همگى از قاریان ممتاز کشور مصر بوده‏اند. پدرش او را در طفولیت‏براى تعلیم و حفظ قرآن کریم به شیخ «عبدالغنى الشرقاوى‏» سپرد. او سپس به نزد شیخ «ابراهیم الطبهیلى‏» روى آورد و در سنین نوجوانى کل قرآن را حفظ کرد.

خبرگزاری «میزان» در مورد او می نویسد:« براى تکمیل دوره قرائت، به موسسه الاحمدى طنطا رفته از محضر استاد شیخ «ابراهیم سلام » کسب فیض کرد. از سن شانزده سالگى، در محافل مختلف به تلاوت قرآن مشغول بود و در سن ۲۴ سالگى، رسما قرائت قرآن کریم را در رادیو و تلویزیون مصر آغاز کرد – شاید بتوان گفت این سن در میان قاریان کشور مصر کمترین سن است – بعد از این تاریخ بنا به دعوتهاى مکرر مردم در تمامى شهرهاى مصر به تلاوت قرآن پرداخت.»

محمد علی ابطحی، رییس دفتر سید محمد خاتمی در مورد این قاری نام‌آور قرآن در اینستاگرام خود به ذکر خاطره‌ای از این استاد قرائت قرآن پرداخت و نوشت:« در اولین هفته‌هایی ه در دوران مدیریت رادیو، رادیو قرآن را راه انداخته بودیم، رییس جمهوری وقت علاقه ویژه‌ای به قرائت و قاریان داشتند، اشاره کردند که چقدر خوب است قاری‌های بین المللی و به طور مشخص غلوش به ایران بیایند. با آقای محمد هاشمی، مدیر عاملمان صحبت کردیم، بودجه‌اش را هم مشخص کردیم. رفتم دفتر رییس جمهور، که خوش خبری بدهم که غلوش دارد به ایران می‌آید. علی آقای مقدم و آقای میر محمدی در دفتر بودند. خبردادند که آیت الله جنتی نامه‌ای نوشته و از موضع رییس شورای تبلیغات مخالفت کرده که این امکانات مالی رونبایدبه قاری خارجی غیر شیعه بدهیم و این پول را باید بدهیم به قاری های خودمان…. آن بار نشد.»

استاد غلوش، آثار بسیارى از تلاوت تحقیق را به جامعه مسلمین تقدیم کرده ‏که از جمله تلاوت سوره ‏هاى: رحمن، حاقه، احزاب، نساء، زخرف و ابراهیم شاره کرد.

سایت زیتون درگذشت این قاری قرآن را به خانواده و دوستداران ایشان تسلیت می گوید.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

توی یک عالم دیگری سیر می‌کرد. در عوالمی که به واقعیت راه نداشت. تک‌تک جمله‌هایی که بیان می‌کرد و سفارش‌هایی که در باب انتخابات مجلس، خطابه می‌کرد؛ انگاری یک عمد و قصدِ غریبی را در

ادامه »

۱- در کشورهای با حکومت‌های دموکراتیک و قوه قضاییه مستقل یا به طور کلی دولت- ملت‌ها، شهروندان یا به نحو ایجابی به مشارکت سیاسی

ادامه »

سرانجام انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برگزار شد و نتیجه مشارکت اعلام شده از سوی جمهوری اسلامی عدد ۴۱

ادامه »