مرتضی آقاتهرانی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی بیان کرد: باید بدانیم رابطه مقام معظم رهبری با ما مجلسی ها چه ارتباطی است، به اعتقاد بنده مجلس محل تحقق مطالبات مقام ولایت است. حاکمیت ما حاکمیت ولایتی است و باید ببینیم که آن بزرگوار از ما چه می خواهند، پس باید به ابلاغیه های حضرت آقا توجه شود و باید به منشور مجلس انقلابی که حضرت آقا درباره آن صحبت کردند و نیاز مجلس ما بود، توجه بیشتری شود.

رئیس‌ کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: بیگانگانی مثل اوباما خاورمیانه را قطب عالم و ایران را قطب خاورمیانه می دانند، توجه داشته باشید گاهی از اوقات فقط نقاط ضعف را می بینیم و بنا را به سیاه نمایی می گذاریم، الان وضع ایران ما نسبت به کل دنیا بهتر است، همه دنیا مشکل دارند و ناراحت هستند، بحث اقتصادی همه جایی است، منتهی الان در حال جراحی هستیم و امیدواریم این جراحی جواب دهد. البته جراحی درد دارد اما بعد از آن باید شادی و سلامت به جامعه برگردد و امیدوارم به زودی دیده شود.

آقاتهرانی با اشاره به اینکه مردم ایران بسیار مردم خوبی هستند، گفت: برخی خیال می کنند چهار اعتراضی که گوشه کنار کشور می شود نظام را زیر و رو می کند، این طور نیست، مردم حق دارند اعتراض کنند و حرفشان را به گوش ما برسانند.

*همشهری آنلاین

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. مجلس جایگاه تجلی خواسته های مردم در شکل قانون نیست! مجلس محل برآورده شدن خواسته‌ای مقام ولایت است! وقتی رهبر حتی مقام گدایی و استضعاف را هم از گورخوابها و کارتن خوابها می رباید و مال خود میکند چه جای چک و چانه زدن در مورد مجلس که آغا آنرا نخواهد و معنایش را تغییر ندهد؟ مجلسی که هر چهار سال انتخابات مردم را ، برای انتخاب نمایندگان شأن برگزار می کند ، بخاطر رسم جدید نیت خوانی برای رهبر است که او چه میخواهد و در سرش چه میگذرد و چطور می شود این خواسته ها و مطالبات را جامه عمل پوشاند، البته با روشنگری حیواناتی مثل آقا تهرانی ، ما هیچوقت نمی توانیم سطح بالا و سترگ بیاندیشیم

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

مصطفی مهرآیین، استاد جامعه‌شناسی، نامه‌هایی به علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، نوشته و پیشنهاداتی برای اصلاح امور به ایشان داده است. موضوع این نقد ربطی به محتوای نامه‌های ایشان ندارد. اینکه ایشان، یا هرکس دیگری،

ادامه »

دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان از سوی هر دو طرف مثبت و سازنده توصیف شده و طرفین قرار گذاشته‌اند

ادامه »

«یک حرف صوفیانه بگویم اجازت است؟ ای نور دیده صلح به از جنگ و داوری» نیک میدانم کثیری از هموطنان

ادامه »