ایران برخلاف متحدان آمریکا درمنطقه، جدی ترین نیروی مقابله باتروریسم است

زیتون- سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با بیان اینکه این کشور در عمل ثابت کرده که جدی ترین و موثرترین نیروی مقابله باتروریسم است، گفت:« در حالی که متحدان ایالات متحده آمریکا در منطقه با روش های مختلف از داعش و دیگر گروه های تروریستی حمایت می کنند، این جمهوری اسلامی ایران است که در صف مقدم مبارزه با تروریسم در عراق و سوریه حضور دارد.»
حسین جابری انصاری که در بیانیه ای هشت بندی اقدام به پاسخگویی به گزارش سالیانه وزارت امور خارجه آمریکا کرده است، افزود:« جمهوری اسلامی ایران در چارچوب سیاست اصولی خود همچون گذشته بر آمادگی برای همراهی و همکاری با دیگر دولتها و ملت ها و سازمان های بین المللی در مسیر رویارویی واقعی و همه جانبه با تروریسم تاکید می کند.»
جابری انصاری در این بیانیه که توسط اداره کل دیپلماسی رسانه ای وزارت امور خارجه، منتشر شده، آورده است:
1- در شرائطی که بسیاری از جهانیان و برخی از سیاستمداران آمریکا و غرب، بزرگترین حامیان تروریسم را اگر نه دولت آمریکا؛ لااقل متحدان نزدیک آن کشور می دانند، گزارش جدید سالیانه وزارت امور خارجه آمریکا درباره تروریسم، با توجیه دوباره اتهام دروغین حمایت از تروریسم به جمهوری اسلامی ایران، حقیقت و واقعیت های آشکار را به تمسخر گرفته و به بهترین سند برای بی اعتباری گزارش های وزارت امور خارجه آمریکا تبدیل شده است.
2- مبارزات مشروع و قانونی ملل تحت اشغال جهت نیل به استقلال و آزادی و رهایی از اشغال، از مصادیق تروریسم نیست و بخشی از اتهامات این گزارش علیه ایران که بر این مبنا استوار شده، مردود بوده و منعکس کننده خواست رژیم صهیونیستی بعنوان بزرگترین نماد اشغالگری، تروریسم دولتی، نقض حقوق بشردوستانه و حقوق بشر و اعمال سیاست های مبتنی بر کشتار و سرکوب و نفی موجودیت ملت فلسطین می باشد.
3- آمریکا بعنوان بزرگترین حامی تروریسم دولتی، با حمایت بی قید و شرط از رژیم صهیونیستی دهه ها محرومیت از حقوق اساسی و زندگی در وحشت دائمی را به مردم غیر نظامی و تحت اشغال فلسطین تحمیل کرده است و اینک با حمایت عملی از رشد افراط گرایی و تروریسم و چشم بستن بر حمایت های مالی و سیاسی گسترده عربستان سعودی و دیگر متحدانش از گسترش این پدیده شوم در سراسر جهان، میلیون ها نفر از ملت های مسلمان از یمن تا لیبی را در رنج، وحشت و بی خانمانی و تجربه زندگی فلاکت بار فرو برده و موجب آن شده است که در پیامد آثار مخرب چنین سیاستی، تعداد قابل توجهی از شهروندان دیگر کشورهای جهان نیز جان خود را در اثر عملیاتهای تروریستی از دست دهند.
4- برخورد دوگانه، ریاکارانه و تبلیغاتی ایالات متحده آمریکا با تروریسم یکی از عوامل اصلی رشد تروریسم در منطقه و جهان بوده است. استفاده ابزاری ایالات متحده از تروریسم و چشم پوشی شرم آور نسبت به جنایاتی که گروه های تروریستی علیه مردم غیر نظامی مرتکب می شوند موجب ریشه دار شدن تروریسم و دشواری رویارویی با آن در سراسر جهان شده است.
5- بدون دخالت های نظامی و حمایت های ویرانگر ایالات متحده از گروه های تروریستی در عراق، افغانستان، سوریه، لیبی و یمن، جامعه بین المللی امروز متحمل هزینه های سنگین رویارویی با تهدیدات جهانی این گروه های تروریستی نمی بود. در چنین شرائطی ایالات متحده نمی تواند با شانه خالی کردن از بار مسئولیت خود، سایر ملت ها و دولتها را به حمایت از تروریسم متهم کند.
6- سیاست جمهوری اسلامی ایران در نفی تروریسم و افراط گرایی و رویارویی همه جانبه با آن شفاف و آشکار است. ایران خود یکی از بزرگترین قربانیان اقدامات تروریستی بوده و در نتیجه آن هفده هزار نفر از اتباع خود را از دست داده است. اماکن دیپلماتیک و فرهنگی ایران در خارج از کشور و دیپلمات های ایران نیز بارها توسط گروههای تروریستی وابسته به کشورهای مورد حمایت آمریکا هدف قرار گرفته شده اند.
7- آمریکا برای اثبات مصداقیت خود در رویارویی با تروریسم بجای صدور گزارش های خیالی از این دست که تنها متضمن خاک پاشیدن به صورت حقیقت و تحریف واقعیت های آشکار است باید با پایان دادن به برخورد سیاسی و گزینشی با موضوع تروریسم به مقابله جدی و همه جانبه با مصادیق واقعی حمایت و گسترش تروریسم در منطقه و جهان روی آورد.
8-جمهوری اسلامی ایران در عمل ثابت نموده است که جدی ترین و موثرترین نیروی مقابله با تروریسم است و در حالی که متحدان ایالات متحده آمریکا در منطقه با روش های مختلف از داعش و دیگر گروه های تروریستی حمایت می کنند، این جمهوری اسلامی ایران است که در صف مقدم مبارزه با تروریسم در عراق و سوریه حضور دارد. بر همین اساس جمهوری اسلامی ایران در چارچوب سیاست اصولی خود همچون گذشته بر آمادگی برای همراهی و همکاری با دیگر دولتها و ملت ها و سازمان های بین المللی در مسیر رویارویی واقعی و همه جانبه با تروریسم تاکید می کند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »