مهدی کروبی: حجاب اجباری بعد از انقلاب اقدامی نادرست و سیاسی بود

حسین کروبی در گفت‌وگویی کوتاه با انصاف نیوز دیدگاه مهدی کروبی را  درباره حجاب و حجاب اجباری روایت کرده است.

فرزند آقای کروبی به این سوال که «اخیرا آقای کروبی درباره‌‌ی حجاب موضعی داشتند که باعث به وجود آمدن بحث‌هایی شد. نظرتان را درباره‌ی بحث‌هایی که در این ارتباط مطرح شده چیست؟ و دیدگاه آقای کروبی به طور مشخص درباره‌ی موضوع حجاب و برخوردهای اخیر چه بوده است؟» پاسخ داده است که در پی می‌آید:

من مدتی بود که به امیکرون مبتلا شده بودم و حاج آقا را ندیده بودم تا چند شب قبل که خدمت‌شان رسیدم درباره‌ی همین بحثی که ایشان در منزل آقای کواکبیان مطرح کرده بودند صحبت شد. آقای کروبی در این باره سه مطلب به من گفتند:

۱. «حجاب یکی از احکام ضروری اسلام است ولی مگر با زور می‌شود کلیه احکام اسلام را اجرا کرد و ما چیزی به نام تحمیل نداریم، لذا من به شخصه با حجاب اجباری مخالف هستم و کاری هم که چند سال بعد از انقلاب شد و حجاب اجباری ایجاد شد اقدام نادرست و یک کار سیاسی بود و کار بدی هم بود که حجاب اجباری شد. هیچ کاری را با اجبار نمی‌توان انجام داد همانطور که کار رضا خان غلط بود، این کار هم غلط است».

۲. دومین بحثی که حاج‌آقا مطرح کردند این بود که «امر به معروف همیشه اول شامل حکومت می‌شود. چون اگر حکومتی فاسد شود این موضوع می‌تواند همه را فاسد کند؛ چه نهادهای زیرمجموعه‌ی خودش را چه مردم. اصلا بر اساس فلسفه‌ی امر به معروف در ابتدا شامل حاکمیت می‌شود».

۳. سومین بحث ایشان موضوع برخوردهای زشت و خشنی است که توسط گشت‌های امر به معروف [ارشاد] می‌شود. حاج آقا معتقد بود که «کارهایی که الان دارد صورت می‌گیرد به‌خاطر تحت‌الشعاع قرار دادن فقر و فساد و تورم و گرانی که الان در جامعه وجود دارد و مردم را عاصی و خسته و ناامید کرده است. این نوع برخوردهایی که می‌شود علاوه بر آنکه بسیار زشت است به‌خاطر تحت‌الشعاع قرار دادن این موارد است.

*انصاف‌نیوز

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. اگر کار رضا شاه غلط بود کار ابراهام لینکلن هم در الغای برده داری که منجر به جنگ های داخلی شد غلط بود زیرا برخی برده ها مباشر برده دار بودند و موافق برده داری. برده داری هم عرف و فرهنگ آن زمان بود.
    مقایسه کار رضا شاه با حجاب اجباری خدای دهه شصت (دوران طلایی امام سابق) یک مغالطه است

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که جهان در آن قرار دارد. این دوران جدید از جنگ جهانی اول آغاز شد؛ زمانی که اصلی‌ترین کشورهای تشکیل‌دهنده «غربِ

ادامه »

۱. بدیهی است که می‌توان بر روی مفاد و مواد گفتگوی مناظره عبدالکریم سروش با یکی از فقهای حوزه علمیه قم (ابوالقاسم علیدوست) در

ادامه »

بازگشت ترامپ به کاخ سفید، بن‌بست راهبرد “نه جنگ، نه مذاکره” رهبر حاکمیت ولایی را برجسته‌تر خواهد کرد. بنا به

ادامه »