مصطفی تاج‌زاده در جلسه دادگاه «سکوت» کرد؛ محتشمی‌پور: او را به‌ زور به دادگاه برده‌اند

خبرگزاری‌های رسمی ایران به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، از برگزاری دادگاه مصطفی‌تاج‌زاده و سکوت او در جلسه دادگاه خبر دادند.

بر اساس این گزارش صبح روز شنبه ۲۲ مرداد ماه دادگاه رسیدگی به اتهامات مصطفی تاج‌زاده به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی تشکیل شد.

در این جلسه، نماینده دادستان کیفرخواست متهم را که در ۳۶ صفحه تنظیم شده بود و حاوی قرائن و شواهد متعددی از اقدامات تاج‌زاده علیه امنیت ملی قرائت کرد.

فخرالسادات محتشم‌پور، همسر مصطفی تاجزاده،  در اینستاگرام اعلام مرد که همسرش را امروز با زور از زندان به دادگاهی که ریاستش به عهده قاضی صلواتی است برده‌اند. 

محتشمی‌پور گفت: همسرم از قبل گفته بود من در هیچ دادگاهی شرکت نمی‌کنم و اگر دیدید خبر داده‌اند که دادگاه من با حضور خودم برگزار شده بدانید مرا با زور برده‌اند.

مصطفی تاجزاده بارها اعلام کرده است که تا زمانی‌که دادگاه شکایت او از احمد جنتی برگزار نشود، در هیچ جلسه دادگاهی شرکت نخواهد کرد.

در کیفرخواست صادره علیه تاج‌زاده، سه عنوان اتهامی از جمله اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی با ذکر مصادیقی درباره هر کدام از این عناوین اتهامی ذکر شده است.

بنا به گزارش‌ مرکز رسانه قوه قضائییه، پس از قرائت کیفرخواست، رئیس دادگاه از متهم خواست به سوالات مطرح شده پاسخ دهد و در خصوص اتهاماتی که با ذکر مصادیق و مستندات به وی وارد شده توضیح دهد و از خود دفاع کند که تاج‌زاده «پاسخگو» نبود.

پس از این، قاضی صلواتی با توجه به تفهیم اتهام متهم و امتناع تاج زاده از پاسخگویی به سوالات دادگاه به وی فرصت دفاع آخر را داد که تاج‌زاده مجددا «سخن یا دفاعی را مطرح نکرد» و در نتیجه رئیس دادگاه ختم رسیدگی را اعلام کرد تا در مهلت قانونی مقرر نسبت به صدور رأی اقدام کند.

براساس این گزارش، یک وکیل به نام پوربابایی که پیش از این نیز وکالت تاج‌زاده را برعهده داشته برای قبول وکالت متهم به بازداشتگاه اوین مراجعه کرده که پس از ملاقات با تاج‌زاده با مخالفت وی برای انجام وکالت خود مواجه شده بود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »