مرگ مهسا امینی «به دلیل آسیب به جمجمه»؛ یک فرمانده سابق سپاه از گزارش پزشکی قانونی خبر داد 

یکی از فرماندهان ارشد سابق سپاه پاسداران با انتشار فایلی صوتی گفته است که بنا به گفته منابع موثق در پزشکی قانونی ایران دلیل به اغما رفتن و مرگ مهسا امینی «آسیب به جمجمه» تشخیص داده شده است.

محمدباقر بختیار، که در دوران جنگ با عراق از فرماندهان ارشد سپاه بوده است، فایلی صوتی بر یوتیوب همرسانی کرده که در آن حکومت ایران را به تلاش برای لاپوشانی واقعیت مرگ مهسا (ژینا) امینی متهم کرده است.

آقای بختیار می‌گوید: «این اطلاعات به وسیله انسان‌های با وجدان داخل سیستم به بیرون درز می‌کند.»

او گفته «منابع موثقی» که در جریان گزارش پزشکی قانونی درباره مهسا امینی بوده‌اند، گفته‌اند که بنا به این گزارش پس از انتقال او به بیمارستان کسری، در بدو ورود و پس از بررسی‌های بالینی به دلیل «خونریزی داخلی» طحال آسیب‌دیده از بدن خارج شده تا وضعیت او پایدار شود‌. با این وجود به دلیل «آسیب به جمجمه» مهسا امینی به اغما می‌رود و جان می‌بازد.

این فرمانده پیشین سپاه با «جاه‌طلب و بی هویت» خواندن حکومت ایران گفته اگر حکومت «عقل سلیم» به خرج می‌داد و با پذیرش مسئولیت در این واقعه، بابت آن عذرخواهی می‌کرد، شاید «تبعات کمتری گریبانشان را می‌گرفت».

محمدباقر بختیار صحبت‌های خود را با «نام خدای مظلومان و خدای انتقام‌گیرنده از ظالمان» آغاز کرده و مهسا امینی را «دختر ایران» خوانده است‌.

آقای بختیار مرگ مهسا امینی را با «کشته شدن» ستار بهشتی و زهرا کاظمی مقایسه کرده و گفته است حکومت درباره هیچ یک از این موارد مسئولیت را نپذیرفته است.

او گفته: «کجا پاسخگو بودند؟ صدها نفر در سال ۸۸، چندین نفر در سال ۷۸، صدها نفر در سال‌های ۹۶ و ۹۸ و مخصوصا پس از آن ماجرای بنزین.»

آقای بختیار حکومت را متهم کرده که «به بهانه توهین به مقدسات دنبال سرکوبند و به دنبال دوقطبی کردن جامعه و مقابل هم قرار دادن اقشار جامعه هستند.»

این فرمانده سابق سپاه گفته: «من شرمنده‌ام که در دوره‌هایی که با آرمانگرایی دنبال بقای این نظام بودیم نمی‌دانستیم کسانی می‌آیند و از همه دستاوردهای مردم سوءاستفاده می‌کنند برای خودشان».

او با انتقاد از سیاست‌های حکومت گفته است: «مردم رویکردشان مستقیما به رهبری شده، شعارشان علیه رهبری است. مردم شما را نمی‌خواهند. این را بفهمید.»

*بی‌بی‌سی فارسی

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که جهان در آن قرار دارد. این دوران جدید از جنگ جهانی اول آغاز شد؛ زمانی که اصلی‌ترین کشورهای تشکیل‌دهنده «غربِ

ادامه »

۱. بدیهی است که می‌توان بر روی مفاد و مواد گفتگوی مناظره عبدالکریم سروش با یکی از فقهای حوزه علمیه قم (ابوالقاسم علیدوست) در

ادامه »

بازگشت ترامپ به کاخ سفید، بن‌بست راهبرد “نه جنگ، نه مذاکره” رهبر حاکمیت ولایی را برجسته‌تر خواهد کرد. بنا به

ادامه »