همچنین در راستای پروژه یکسانسازی، بر طبل دشمنی با رسانه و جریان آزاد اطلاعات کوبیدید در حالی که نسل جدید جامعه ایران با نسل جدید وب، پیوندی عمیق و معنادار دارد و نمیتوان این دو را بدون هم تصور کرد. آنها راهشان را به هم مییابند و آگاهی میپراکنند؛ به همین دلیل است که نمیشود هر محتوایی را به نسل جدید آموزش داد.
شما مسئولین نمیدانید که در کلاسهای درس دین، وقتی نسل جدید، بدیهیات فکری ما را زیر سوال میبرند و ما تازه متوجه برخی عادتهایمان میشویم چقدر میخندیم. نظام آموزشی شما «تسلیم» آموزش میدهد ولی جوانان امروز، شعور، آگاهی و انتخاب میخواهند.
نسل ما نسلی مطیع بود، اما حتی نتوانستید به ما با استفاده از منابع اصیل و معتبر، ثابت کنید که زنان پیامبر، همان پوششی را داشته اند که شما اجبار می کنید. ما هم سوال داشتیم ولی چون آموزش دیده بودیم که اطاعت کنیم نپرسیدیم و اطاعت کردیم. شما هنوز با همان روش های اشتباه سعی در مطیع کردن دانشآموزان دارید. کلاسهای درس مطلوب شما جایی برای تفکر نیست، نه از نظر محتوایی و نه از نظر فیزیکی . شما بیشتر از اینکه مفاهیم اصلی و مشترک دین و اخلاق را آموزش دهید، به شبیهسازی ظاهری ایران دهه ۱۴۰۰ با بیابان عربستان در ۱۴۰۰ سال پیش پرداخته اید.
شما بارها تفکر مغرضانهتان را در برخورد با دختران و زنان نشان داده اید، چه در جداسازی جنسیتی، چه در حذف تصویر دختران از جلد کتابهای درسی و چه در تحمیل نوع پوشش. مدارسی ساختید که خالی از رنگ است. مدارسی که فاقد شادی است. هنر همانطور که در جامعه سرکوب شد، در کلاسهای درس نیز رفتهرفته کمرنگ و خالی از معنای اصیل شد.
شما خواستید با گزینش اندیشه و پوشش، معلمانی استخدام کنید تا ابزاری برای پروژه یکسانسازی اندیشه و پوشش در مدارس شوند؛ در حالی که بیشتر معلمان به مطلوب مورد نظر شما تظاهر کرده اند.
اینک این شما و این نسل جدید و خشم فروخفته نسلهای قبل تر.
و اما راه برونرفت از بحران کنونی جامعه، اجرای موارد زیر است:
الف. تصویر از زن به عنوان ابزار تحریک مردان و جنس دوم، حذف گردد.
ب. امنیت روانی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی برای زنان فراهم شود.
ج. حجاب برای زنان ایران اختیاری شود و گشت ارشاد حذف گردد.
در حالی که بیش از دو سال از جنبش "زن، زندگی، آزادی"، جنبشی که جرقه…
بیانیهی جمعی از نواندیشان دینی داخل و خارج کشور
رسانههای گوناگون و برخی "کارشناسان" در تحلیل سیاستهای آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، بهطور…
زیتون: جلد دوم کتاب خاطرات طاهر احمدزاده اخیرا از سوی انتشارات ناکجا در پاریس منتشر…