قطع حقوق و اخراج دو تن از اساتید دانشگاه تهران به علت دفاع از اعتراض‌های دانشجویی 

زیتون – آذین موحد، دانشیار دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران، از قطع حقوقش به دلیل «حمایت از اعتراضات دانشجویی» خبر داد.

این عضو هیات علمی گروه موسیقی، در اینستاگرام خطاب به مسئولان دانشگاه نوشت:« (آن‌ها) در خلال این سال‌ها متوجه نشده ‌اند کسی که برای حفظ ساحت دانشگاه و صیانت از حقوق دانشجو و اعتلای فرهنگ و هنر در میهنش از هیچ تلاشی فروگذاری نمی‌کند و در راه حق طلبی حقیقت‌گویی و مبارزه با روندهای اداری ،استخدامی آموزشی و فرهنگی مخرب و فاسد همیشه پیش قدم بوده‌ است با قطع حقوق آن هم در شرایطی که هم وطنانش هزینه‌های سهمگین و دردآوری را در راه دستیابی به مطالبات ملی متحمل می‌شوند مرعوب نخواهد شد.»

پیش‌تر نیز رسانه‌ها از اخراج رضا امیدی، استاد گروه توسعه و سیاست‌گذاری اجتماعی دانشگاه تهران، خبر داده بودند.

انجمن جامعه‌شناسی ایران در بیانیه‌‌ای اخراج این پژوهشگر برجسته در حوزه‌های فقر، آموزش و توسعه‌نیافتگی را ظلم به دانشجویان و فضای علمی دانشگاه خواند.

در متن این بیانیه آمده است که «این‌گونه مظالمی که دارد هر روز بر دانشجویان و اساتید دانشگاه وارد مییشود و عرصه علم و دانشگاه را مکدر می‌سازد ناروا دانسته و باور دارند که این اقدامات ناعادلانه، موجب تشدید نارضایتی در میان اساتید و دانشجویان شده و بر ساحت علم و دانشگاه آثار مخربی بر جای خواهد گذاشت. تا کی باید منتظر این بی‌عدالتی‌ها بود و پیش چه کسس باید این تظلم‌ها برده شود؟ آیا فریادرسی هست؟»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »