انگلیس در اعتراض به اعدام علیرضا اکبری سفیر خود را فراخواند 

زیتون – انگلیس در واکنش به اعدام علیرضا اکبری، سفیر خود در ایران، سایمون شرکلیف، را برای «مشورت‌های بیشتر» موقتا فرا خواند.

جیمز کلورلی، وزیر خارجه بریتانیا، شامگاه شنبه، بیست و چهارم دی‌ماه، با اعلام این خبر در توییتر نوشت:«پاسخ ما به ایران محدود به امروز نخواهد بود و در حال بررسی اقدامات بعدی هستیم.»

بریتانیا پیشتر نیز محمد جعفر منتظری، دادستان کل ایران، را به دلیل اجرای حکم اعدام این سیاستمدار دوتابعیتی تحریم کرده و کاردار جمهوری اسلامی در لندن را برای پاسخگویی احضار کرده بود.

قوه قضاییه صبح شنبه از اعدام‌ آقای اکبری، معاون وزارت دفاع جمهوری اسلامی، به اتهام جاسوسی برای انگلیس خبر داده بود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مصطفی مهرآیین، استاد جامعه‌شناسی، نامه‌هایی به علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، نوشته و پیشنهاداتی برای اصلاح امور به ایشان داده است. موضوع این نقد ربطی به محتوای نامه‌های ایشان ندارد. اینکه ایشان، یا هرکس دیگری،

ادامه »

دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان از سوی هر دو طرف مثبت و سازنده توصیف شده و طرفین قرار گذاشته‌اند

ادامه »

«یک حرف صوفیانه بگویم اجازت است؟ ای نور دیده صلح به از جنگ و داوری» نیک میدانم کثیری از هموطنان

ادامه »