بریتانیا، اتحادیه اروپا و آمریکا تحریم‌های حقوق بشری جمهوری اسلامی را افزایش دادند

زیتون – بریتانیا، اتحادیه اروپا و آمریکا روز دوشنبه، چهارم اردیبهشت، تحریم‌های جدیدی علیه جمهوری اسلامی به دلیل نقض حقوق بشر مردم ایران اعمال کردند.

جیمز کلورلی، وزیر خارجه بریتانیا، گفت این کشور و شرکای بین‌المللی‌اش بار دیگر «روشن می‌کنند که سرکوب وحشیانه حکومت را نادیده نمی‌گیرند و به اقدامات گسترده‌ خود ادامه خواهند داد تا این رژیم در خصوص اقداماتش مسئول باشد.»

به گزارش «بی‌بی‌سی فارسی» دولت بریتانیا سپاه پاسداران را «به طور کامل» در فهرست تحریم‌های خود قرار داده و دفتر دادستانی کل و پلیس امنیت اخلاقی نیروی انتظامی را نیز تحریم کرده است.

در تحریم‌های اعلام شده اسامی ۴ فرمانده سپاه پاسداران نیز به چشم می‌خورد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مصطفی مهرآیین، استاد جامعه‌شناسی، نامه‌هایی به علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، نوشته و پیشنهاداتی برای اصلاح امور به ایشان داده است. موضوع این نقد ربطی به محتوای نامه‌های ایشان ندارد. اینکه ایشان، یا هرکس دیگری،

ادامه »

دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان از سوی هر دو طرف مثبت و سازنده توصیف شده و طرفین قرار گذاشته‌اند

ادامه »

«یک حرف صوفیانه بگویم اجازت است؟ ای نور دیده صلح به از جنگ و داوری» نیک میدانم کثیری از هموطنان

ادامه »