محکومیت صادق زیباکلام به یک‌سال حبس به‌خاطر انتقاد از حملات شیمیایی به مدارس دخترانه

زیتون – صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی، اعلام کرد به خاطر انتشار توییتی در انتقاد از حملات شیمیایی به‌مدارس دخترانه به یک سال حبس محکوم شده است.

این تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه دادگاه او را به «داشتن سوء‌‌نیت به منظور تبلیغ علیه نظام و نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی» متهم کرده، افزود، به رای صادره اعتراض کرده است.

زیباکلام در اسفندماه سال گذشته در توییتر نوشته بود:«سال ۵۷ با همۀ وجود باور داشتیم نظامی را که داریم جایگزین نظام شاهنشاهی می‌نماییم، برتر از اومانیسم غرب و سوسیالیسم شرق و الگویی جدید برای بشریت است. اگر آنروز کسی بما میگفت که در این الگوی بی‌همتای شما،۴۴ سال بعد عده‌ای دختران را مسموم میکنند،ما به او چه می‌گفتیم؟»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. متاسفانه نوآوری و اختراع در عرصه سیاست،برعکس بقیه عرصه‌ها،کار درستی نیست. سیاست خیلی شبیه ژنتیک است و ژنها را نمیتوان به آسانی دستکاری کرد و انتظار نتیجه مطلوب داشت،چون سیستم ژنتیکی محصول یک فرایند اصلاحی-تکاملی ۳.۵ میلیارد ساله است و ریسک دستکاری آن بالاست و حتی کپی کردن و کلونینگ آن هم ساده نیست،چه رسد به تغییر دادنش.مقصر از نظر من دانشگاههای ایران هستند که فرق علوم اجتماعی و علوم دقیق مانند فیزیک و شیمی را درک نمی‌کنند و از دکتر علوم سیاسی انتظار اکتشاف و اختراع سیستمهای جدید دارند,آن هم بدون کوچکترین پژوهشی!

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

نزاع فکری میان مخالفان جمهوری اسلامی درباره جمهوری‌خواهی و مشروطه‌خواهی، یکی از رایج‌ترین چالش‌های نظری است که طی سالهای گذشته در جریان بوده است که تحقق آن، ارتباط چندانی به امروز ندارد. گذشته از کم‌فایدگی

ادامه »

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها.

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه

ادامه »