شریعتمداری در پی شکایت‌ دولت به دادسرا رفت

حوصله پاسخگویی به اتهامات را در ماه رمضان نداشت

زیتون-محمود علیزاده طباطبایی، وکیل یکی از شاکیان شریعتمداری، با اشاره به مراجعه امروز خود به دادسرای فرهنگ و رسانه تایید کرد که در مراجعه امروز متوجه شده که حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان به دلیل چندین مورد شکایت متعدد از وی به این داسرا احضار شده است.
او در مورد روند بررسی این شکایات توضیح داد:« آقای شریعتمداری در این مراجعه اعلام کرده که در ماه رمضان آمادگی پاسخگویی ندارد، برای همین به او تفهیم اتهام شده و قرار تامین صادر شده است و قرار بازپرسی به بعد از ماه رمضان موکول شده است.»
به دنبال شکایت‌ دولت از کیهان، روز گذشته حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه با حضور در دادسرای فرهنگ و رسانه درباره شکایت‌های مطروحه تفهیم اتهام شد.
کیهان نیز در این رابطه نوشت: در حالی که دولتمردان بارها از نقدپذیری و تحمل سخنان مخالف، سخن به میان آورده‌اند اما در عمل راه دیگری را در پیش گرفته‌اند که کیهان و شکایت‌های متعدد از آن از جمله این برخوردهاست.
آقای پورمحمدی وزیر محترم دادگستری یکی از شاکیان کیهان است، ایشان با اشاره به چند نمونه از مندرجات روزنامه که در آن برخی از اقدامات دولت نقد شده بود، کیهان را به نشر اکاذیب به قصد اضرار متهم کرده است. شکایت وزیر دادگستری در حالی است که ایشان فاقد سمت حقوقی برای طرح شکایت است و کیهان می‌تواند به استناد همین فقدان سمت به شکایت وی پاسخ ندهد ولی مدیر مسئول کیهان با وجود عدم سمت حقوقی آقای وزیر برای طرح شکایت، به آنچه مورد شکایت وی بود پاسخ داد. به عنوان نمونه ایشان با استناد به یکی از گزارش‌های کیهان که در آن به اظهارات چندگانه و ضد و نقیض دولتمردان اشاره شده بود، این اقدام کیهان را مصداق نشر اکاذیب! دانسته بود و حال آن که در گزارش کیهان به نمونه‌های روشن و غیرقابل انکاری از اینگونه تناقض‌گویی‌ها، اشاره شده و منابع آن نیز که برگرفته از اظهارات رسمی مقامات دولتی بود، ذکر شده بود که اگر وزیر محترم دادگستری، گزارش کیهان را دقیقا مطالعه کرده بود به یقین از متهم کردن روزنامه به نشر اکاذیب خودداری می‌کرد و چنانچه در مقابل مستندات کیهان و برای نفی آن سند و یا شاهد و قرینه‌ای داشت، می‌توانست با ارسال یک جوابیه که در قانون مطبوعات نیز پیش‌بینی شده است، در صدد پاسخگویی برمی‌آمد که چنین نکرده است.
وزیر دادگستری در بخش دیگری از شکایت خود به نمایندگی از دولت به انتقاد کیهان از حمایت برخی از دولتمردان از یک جریان خاص در انتخابات ۷ اسفند اشاره کرده و آن را مصداق نشر اکاذیب دانسته بود که کیهان در همان نوشته به مواردی از این حمایت‌ها اشاره داشت که حضور رئیس‌جمهور محترم در میتینگ انتخاباتی یکی از احزاب سیاسی از جمله آن بود و پیامک ایشان که به گونه‌ای تلویحی مردم را به رأی دادن به لیست موسوم به «امید» دعوت کرده بود، نمونه دیگری از آن میان بود.
مطلب «گزارش یک فاجعه» صرفاً انعکاس نشست خبری آقای زاکانی نماینده وقت مجلس شورای اسلامی بود که در آن نشست به گوشه‌هایی از تخلفات در قراردادها و معاملات گازی و نفتی و افراد درگیر در آن اشاره کرده بود. محتوای گزارش «دهن‌کجی لیست اشراف به معیشت مردم» نیز به مشکلات معیشتی مردم و اقتصاد کشور و بی‌توجهی برخی مسئولین به این مسائل اختصاص داشت. دولتمردان محترم که زمانی از بستن دهان منتقدان به خدا پناه می‌بردند، بهتر بود به جای شکایت از کیهان و درخواست و فشار شدید برای برخورد با آن، چنانچه پاسخ مستدل و قابل‌قبولی به این مطالب داشتند برای روزنامه ارسال می‌کردند تا درج شده و افکار عمومی به قضاوت بنشینند.
گفتنی است طی ماه‌های اخیر بخش‌های مختلف دولت، شکایت‌های متعددی را علیه کیهان در محاکم مطرح کرده‌اند که کیهان، از این شکایات و پاسخگویی به آن برای آگاهی بیشتر افکار عمومی استقبال می‌کند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

شریعتمداری در پی شکایت‌ دولت به دادسرا رفت

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »