پانزده کشته در درگیری سپاه و اعضای حزب دموکرات کردستان ایران

زیتون– سپاه نیوز خبر داد که در پی اعلام درگیری اعضای قرارگاه حمزه سید الشهداء (ع) با نیروهای حزب دموکرات کردستان که از آن ها با عنوان «۲ تیم تروریستی ضد انقلاب» نام برده بود، ۱۲ تن از اعضای این حزب و ۳ تن از اعضای نیروی زمینی سپاه، کشته شدند.
روابط عمومی این نیرو در اطلاعیه ای اعلام کرد:« در پی رخنه ۲ تیم تروریستی ضد انقلاب در روز گذشته به منطقه ی مرزی اشنویه برای ایجاد ناامنی و شرارت در داخل کشور، رزمندگان قرارگاه حمزه سید الشهداء (ع) نیروی زمینی سپاه با انجام اقدامات دقیق و موفق اطلاعاتی ، آنان را شناسایی و طی یک عملیات تعقیب، گریز و درگیری آنها را متلاشی و ۱۲ نفر از تروریست ها را به هلاکت رساندند.»
سایت کردستان مدیا به نقل یکی از اعضای حزب دموکرات کردستان ایران نوشت که اعضای این حزب مشغول فعالیت سیاسی بودند که مورد حمله قرار گرفتند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

نزاع فکری میان مخالفان جمهوری اسلامی درباره جمهوری‌خواهی و مشروطه‌خواهی، یکی از رایج‌ترین چالش‌های نظری است که طی سالهای گذشته در جریان بوده است که تحقق آن، ارتباط چندانی به امروز ندارد. گذشته از کم‌فایدگی

ادامه »

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها.

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه

ادامه »