نامه مادر بهمن دارالشفایی به روحانی

فقط برای رفع تحریم‌ها به شما رای ندادیم

زیتون- صفورا تفنگچی‌ها، مادر بهمن دارالشفایی، در نامه‌ای به حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، به بازداشت فرزندش و شرایط نامعلوم او اعتراض کرده و نوشته است که او “فقط برای برداشتن تحریم‌ها” رای نیاورده است.

photo_2016-02-07_22-03-34
خانم تفنگچی‌ها در این نامه نوشته آقای روحانی به دلیل رایی که در انتخابات اخیر گرفته در مقابل او و میلیون‌ها ایرانی دیگر مسئول است.
او خطاب به رئیس جمهور ایران نوشته است: «خودتان می‌دانید که فقط برای برداشتن تحریم‌ها به شما رای ندادیم. هرچند آن هم مهم بود و خدا را شاکریم که انجام شد. به شما رای دادیم که امید زنده بماند، که ظلم کمتر شود، که آدم‌ها کرامت داشته باشند، که جوان‌ها نروند، بمانند و ایران را بسازند.»
آقای دارالشفایی هفته گذشته در خانه خود در تهران بازداشت شد. او حدود دو سال پیش از لندن به تهران بازگشت و در ماه‌های اخیر به عنوان مترجم و ویراستار فعالیت می‌کرده است.
او سابقه کار در روزنامه‌های همشهری، شرق و اعتماد ملی، مجله چلچراغ و بی‌بی‌سی را نیز دارد.
مادر بهمن دارالشفایی در نامه خود خطاب به رئیس جمهور، که در فیسبوکش منتشر شده، نوشته است: «آقای روحانی، می‌دانم سرتان شلوغ است. رئیس جمهورید، سالگرد انقلاب است. از قضا بابت این جمهوری و آن انقلاب هم گردنتان حق دارم. گواهش نام پسرم، که یک هفته است انفرادی است، به گناه نکرده.»
بهمن دارالشفایی پس از بازداشتش یک بار با خانواده‌اش تماس تلفنی گرفته است، اما هنوز اتهام، محل نگهداری و نهاد بازداشت کننده او مشخص نیست.
گروهی از دانش‌آموختگان مدرسه علامه حلی تهران چند روز پیش با امضای طوماری خواهان آزادی بهمن دارالشفایی، که همکلاسی آنها بود، شدند. همچنین پوران گلفام، همسر فرهاد مهراد درباره بازداشت آقای دارالشفایی نوشت: «هنوز هم نمی‌توانم باور کنم، بارها و بارها شنیده بودم، خوانده بودم و در تصاویر دیده بودم که جوانان این مرز و بوم را بی‌ هیچ دلیلی‌ بازداشت می‌کنند و به زندان می‌برند، اما نمی‌خواستم باور کنم.»
آقای دارالشفایی مستندی تلویزیونی درباره فرهاد مهراد، خواننده ایرانی، ساخته بود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

نامه مادر بهمن دارالشفایی به روحانی

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »