آملی لاریجانی: انتقادات از دستگاه قضا ناشی از جهل به قانون و برخی گرایش‎‌های سیاسی است

زیتون– آملی لاریجانی با انتقاد از عملکرد برخی رسانه‌ها گفت که «برخی رسانه‌ها به کمترین چیزی به قوه قضائیه انتقاد می‌کنند که این امر ناشی از جهل به قانون و برخی گرایش‌های سیاسی است.»
رییس قوه قضاییه که در شبکه یک تلویزیونی سخن می گفت «بدنه دستگاه قضایی متشکل از انسان‌های پاک دست قانع و شریف دانست.» هرچند تایید کرد که «در گوشه و کنار افرادی پیدا می‌شوند که لغزش دارند.» farhangnews_169786-492868-1452009138
او «رشوه گیری قضات» را شایعه و تشویش اذهان عمومی دانست؛ اگرچه که انفصال ۵۰ قاضی در سال ۹۴ را تایید کرد «این را بحث ظریفی می‌دانیم که انفصالها اعلام شود؛ اما اگر این سوء استفاده بیش از حد معمول باشد اسامی را اعلام می‌کنیم اما به حرمت این خانواده ها و امور اخلاقی این کار را انجام ندادیم ولی برخورد قاطع کردیم. انفصال حتی از کل خدمات دولتی نیز صورت گرفته است نه تنها از دستگاه قضایی و آنهایی که رشوه گرفته‌اند را به دادگاه معرفی کرده‌ایم.»
آملی لاریجانی در ادامه این گفتگو که توسط میزان منتشر شده «فضای مجازی بستر کلانی برای وقوع جرم معرفی کرد.» او کلاهبرداری‌، افشای اسرار خانواده‌ها، توهین به افراد، شایعه پراکنی و تشویش اذهان عمومی را از جمله جرائم فضای مجازی دانست.
به گفته او «بهترین کار این است که فضای مجازی موازی و پالایش شده ایجاد کنیم.»
وی در رابطه با انتقاد های حقوق بشری از ایران ادامه داد که «هجمه‌های حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران نیاز به تحلیل دارد، امروز در دنیا کشورهایی که سلطه طلب هستند از ابزار حقوق بشر علیه کشورهای دیگر استفاده می‌کنند» این درحالیست که خودشان بدترین رفتارها را دارند به عنوان مثال برخورد پلیس آمریکا و خشونت آن‌ها با مردم یکی از این موارد است.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. اقای جنتی فرمودند رشوه در قوه قضائیه بیداد میکند و پورمحمدی هم گفت بسیاری از مدیران و قضات دادگستری فاسد هستند ، درست است که این اقایان نسبت به قانون جاهل هستند ولی حرف انان ربطی به جهل به قانون ندارد !

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »