ایران مناطقی در اقلیم کردستان عراق را گلوله‌باران کرد

زیتون- رسانه‌های کرد از گلوله باران مناطقی در داخل اقلیم کردستان عراق از سوی ایران خبر داده‌اند.
بی بی سی فارسی به نقل از تلویزیون کردی روداو خبر داد که نیروهای نظامی ایران امروز (یکشنبه) روستاهای برکما و باربزین را در منطقه سیدکان استان اربیل در چند کیلومتری مرز به شدت گلوله‌باران کرده اند.
بر اساس این گزارش، پنج غیر نظامی از جمله سه کودک زخمی شده اند. 160626120347_kurdistan_iran_shelling_624x351_nrttv.com_nocredit
محمد پاکپور، فرمانده نیروی زمینی سپاه، چند ساعت بعد از انتشار این خبر در مصاحبه ای با سپاه نیوز از اراده برخورد قاطع نیروی زمینی سپاه با «گروهک های مسلح وتروریست» در مناطق مرزی کشور خبر داد و تهدید کرد «مراکز استقرار آنها در هر نقطه ای مورد هدف قرار خواهد گرفت.»
همزمان حزب دموکرات کردستان ایران گفته است که اعضایش در نزدیکی شهر سقز در استان کردستان با اعضای سپاه پاسداران درگیر شده اند و شش نفر از اعضای سپاه از جمله یک فرمانده آنها را کشته اند.
این حزب می‌گوید که اعضایش در مریوان هم با نیروهای مسلح ایران درگیرند.
چند روز قبل هم نیروهای حزب کردستان ایران در اشنویه در نزدیکی ارومیه با نیروهای سپاه درگیر شدند.
سردار پاکپور در مورد «موشک باران خاک عراق» نیز تاکید کرد که «با توجه به استقرار مراکز اصلی این تروریست ها در شمال عراق، در صورت عدم عمل به تعهدات خود و مبنی بر جلوگیری از تحرک و اقدامات ضد امنیتی فوق عقبه آنها در هر نقطه و منطقه ای باشد مورد هدف قرار خواهند گرفت.»
روز گذشته نیز گزارش شده بود که سپاه پاسداران در مهاباد واقع در استان آذربایجان غربی با نیروهای حزب دموکرات کردستان ایران درگیر شده است.
نیروی زمینی سپاه روز شنبه اعلام کرد که در درگیری با «اشرار ضدانقلاب» در شمال غرب ایران پنج نفر را در سروآباد و مهاباد کشته است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

نزاع فکری میان مخالفان جمهوری اسلامی درباره جمهوری‌خواهی و مشروطه‌خواهی، یکی از رایج‌ترین چالش‌های نظری است که طی سالهای گذشته در جریان بوده است که تحقق آن، ارتباط چندانی به امروز ندارد. گذشته از کم‌فایدگی

ادامه »

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها.

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه

ادامه »