آلبوم جدید کلهر همه جای دنیا جز ایران منتشر شد

زیتون– آلبوم «هاونیاز» با همراهی کوارتت HAWNIYAZ توسط نشر «هارمونیا موندی» در همه جای دنیا جز ایران منتشر شد. download (1)
طی یکماه گذشته کیهان کلهر پس از کوروش یغمایی دومین هنرمندی‌ست که آلبومش در همه جای دنیا جز ایران منتشر می‌شود.
در این اثر کیهان کلهر (شاه کمان)، آینور دغان (آواز)، سلمان قمبرف (پیانو) و جمیل گوچگیری (تنبور) به نوازندگی پرداختند؛ ایلنا خبر داد که البته این نخستین تجربه همکاری آن‌ها نیست. کیهان کلهر تاکنون به همراه ستاره موسیقی کردی «آینور دغان» و «جمیل گوچگیری» نوازنده کرد تنبور که از نوآوران موسیقی معاصر شناخته می‌شود و همچنین «سلمان قمبرف»  پیانیست آذربایجانی در سبک جز، اجراهای متعددی را در شهرهای مختلف اروپا روی صحنه برده است.
در موسیقی این گروه ترانه‌هایی از موسیقی کردستان اجرا می‌شود و هر هنرمند با استفاده از میراث فرهنگی کشور خود به ابعادی جدید و غنی شده از موسیقی آن منطقه دست پیدا کند. تجربیات کیهان کلهر در این زمینه توانسته رویکرد تازه و مدرنی را برای موسیقی فارسی و کردی رقم بزند.
باتوجه به تکخوانی زن در این اثر و ممنوعیت آن در ایران انتشار آن در ایران کمی بعید به نظر می‌رسد اما این اثر تنها ظرف چند ساعت پس از انتشارش روی سایت‌های مختلف ایرانی برای دانلود رایگان قرار گرفته است.
کیهان کلهر ازجمله هنرمندانی‌ست که بخش عظیمی از فعالیت‌هایش ناگزیر به خارج از ایران انتقال یافته و امکان فعالیت مداوم در ایران را ندارد. لغو بی‌دلیل کنسرت‌های او اعتراض وزارت ارشاد و علی جنتی را هم به همراه داشت اما هنوز مشخص نیست که چرا این شرایط برای فعالیت او به وجود آمده است.
در خرداد ۱۳۹۴ و به دنبال ممانعت اداره اماکن نیروی انتظامی از برگزاری کنسرت مشترک کلهر و  بروکلین رایدر، نیز کلهر اعلام کرد که دیگر در ایران اجرایی را روی صحنه نخواهد برد. وی تأکید کرد که تا زمانی که فرهنگ و هنر ایران گروگان زورگیری و زورآزمایی جناح‌های سیاسی است و خط مشی مشخصی برای این‌گونه فعالیت‌ها تعریف و اجرا نشده، از انجام هرگونه فعالیت در ایران خودداری خواهد کرد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که در بقای آن نقش دارند، بسیار چالش‌برانگیز است. آیا می‌توان پذیرفت که کسانی که به دلایل مختلف به نظام دیکتاتوری

ادامه »

امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندی‌ها و خودآگاهی‌هایی است که انسان‌هایی عاشق، اندیشمند و بیزار از خشونت و

ادامه »

  در حالی‌که با نفس‌های حبس‌شده در سینه منتظر حمله نظامی اسرائیل به کشور‌مان هستیم، به نگارش این یاداشت کوتاه

ادامه »