نام‌نامه | ۲

منبع: خبرگزاری فارس

قاضی صلواتی: قاضی دادگستری ایران. از نظر او انسان ها مجرم اند مگر اینکه خلافش ثابت شود. وی موفق شد صدها نفر از مخالفان معمولی کشور را به هزاران سال زندان محکوم کند. وی بی‌گناهان را به حداکثر پنج سال زندان و بقیه افرادی که به نظر او مجرم می‌رسیدند بر اساس محاسبه قد، وزن، محل و سال تولد و قیافه‌شان به هفت تا سی سال زندان و یا اعدام محکوم کرد. اغلب محکومان وی از تجدیدنظر در حکم خود، خودداری می‌کردند، چون تحمل ده سال زندان اضافی برایشان از دیدن مجدد قیافه او راحت‌تر به نظر می‌رسید.

منبع: خبرگزاری فارس

آیت‌الله احمد جنتی: نمیرالمومنین. باستان شناسان حدس می‌زنند که او زمانی به دنیا آمده است، ولی هیچ دلیل مستندی برای این نظر وجود ندارد. برخی خداپرستان معتقدند او پس از خداوند به وجود آمده است، اما خود او در این مورد چیزی نگفته است. وی نیم ساعت پس از کشف مهم‌ترین صندلی قدرت در ایران روی آن نشست و از نشستن افرادی که از آنها خوشش نمی‌آمد، روی سایر صندلی‌های قدرت جلوگیری کرد. در مورد سابقه او اطلاعی در دست نیست، چون سابقه پس از او به وجود آمده است.

منبع: nbc

دانلد ترامپ: نامزد آینده انتخابات ریاست جمهوری آمریکا. خداوند متعال یا موجود نامعلومی که او را خلق کرده برای ساختنش از گچ، سیمان، چدن، آب هویج، دندان مصنوعی و پشم بز استفاده کرده است. وی بدون دلیل لبخند می زند و علاقه‌مند به استفاده از کلمات اشتباه است. ترامپ اخیراً کشف کرده است که خاورمیانه در حد فاصل تگزاس و زیمبابوه قرار دارد. شعور سیاسی احمدی‌نژاد، لحن گفتار معمرالقذافی، علائق سیاسی صدام حسین، دانش اقتصادی مدیران شعب مک‌دونالد، رفتار سیاسی کیم جونگ اون و سلیقه فرهنگی کیم کارداشیان در وی جمع شده است. او موفق شده است سطح مناظره‌های ریاست جمهوری آمریکا را در حد گفتار فیلم‌های پورنو بیاورد. وی مدتی دموکرات، مدتی جمهوری‌خواه و مدتی صاحب کازینو بوده است.

منبع: خبرگزاری فارس

سردار جعفری: فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی. مسئول جلوگیری از اجرای کنسرت موسیقی، کشیدن قلیان، پوشیدن شلوار تنگ و مانتوی کوتاه. مسئول تعیین استراتژی منطقه خاورمیانه و اداره کارخانجات کشور، تعیین کننده سیستهای دولت جمهوری اسلامی ایران، رئیس‌جمهور سوریه، وزیر دفاع عراق، وزیر کار افغانستان، وزیر فرهنگ لبنان و رهبر اپوزیسیون یمن و بحرین و عربستان و آمریکا. رئیس قرارگاه جنگ جمهوری اسلامی با ایران.

عباس امیر انتظام در دادگاه انقلاب سال ۱۳۶۰ / منبع وب سایت شخصی امیرانتظام

عباس امیرانتظام: دبستان ( ۷ سالگی)، دبیرستان ( ۱۲ سالگی)، دیپلم ( ۱۸ سالگی) تحصیل در رشته مهندسی برق در ایران ( ۲۳ سالگی)، تحصیل در فرانسه ( تا ۳۱ سالگی) تحصیل در مهندسی ساختمان در آمریکا ( تا ۳۳ سالگی)، مدیرعامل مهندسین مشاور ( ۳۸ تا ۴۶ سالگی) ورود به نهضت آزادی ( ۴۶ سالگی)، ورود به دولت بازرگان ( ۴۷ سالگی) دستگیری ( ۴۷ سالگی) وی به دلیل اینکه بازجو، دانشجویان پیرو خط امام و قاضی زبان انگلیسی بلد نبودند، به دلیل اشتباه در ترجمه به حبس ابد محکوم شد، در سن ۶۵ سالگی از زندان اخراج شد و زندانبانان از ورود او به زندان اوین جلوگیری کردند و در خانه خودش زندانی شد.(۱۳۷۶)، در سال ۱۳۷۷ به دلیل مصاحبه مطبوعاتی به پنج سال زندان محکوم شد ( از ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۲)، از سن ۷۱ سالگی تا ۸۴ سالگی در خانه خودش زندانی است.

 

نام‌نامه | ۱

Recent Posts

به همه ی اشکال خشونت علیه زنان پایان دهید

در حالی که بیش از دو سال از جنبش "زن، زندگی، آزادی"، جنبشی که جرقه…

۱۴ آذر ۱۴۰۳

ابلاغ «قانون حجاب و عفاف» دستور سرکوب کل جامعه است

بیانیه‌ی جمعی از نواندیشان دینی داخل و خارج کشور

۱۴ آذر ۱۴۰۳

آرزوزدگی در تحلیل سیاست خارجی

رسانه‌های گوناگون و برخی "کارشناسان" در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور…

۱۴ آذر ۱۴۰۳

سلوک انحصاری، سلوک همه‌گانی

نقدی بر کتاب «روایت سروش از سهراب »

۱۴ آذر ۱۴۰۳

مروری بر زندگی سیاسی طاهر احمدزاده

زیتون: جلد دوم کتاب خاطرات طاهر احمدزاده اخیرا از سوی انتشارات ناکجا در پاریس منتشر…

۰۹ آذر ۱۴۰۳