واکنش به اظهارات فائزه هاشمی درباره حکومت دینی

خشت اول اعتقادات خانواده هاشمی خراب است

زیتون– معاون فرهنگی قوه قضائیه در واکنش به اظهارات اخیر فائزه هاشمی رفسنجانی گفت:« امیدواریم بزرگانی که منتسب به اینها هستند و خودشان در مسیر برپایی حکومت دینی زحمات زیادی کشیدند از اینگونه اظهارات تبری بجویند.»
اخیرا از قول فائزه هاشمی نقل شده بود «من با حکومت دینی موافق نیستم چرا که مردم هر اشکالی در حکومت را به نام دین می گذارند و در ادامه سخنانش رواج بی حجابی و روزه خواری را ناشی از بدبینی مردم به دین خواند.»
هادی صادقی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا اظهارات اخیر فائزه هاشمی مبنی بر اینکه حکومت دینی را قبول ندارد نشانه ای از ترویج سکولاریسم محسوب می شود یا نه؟ پاسخ داد که افراد گاهی مباحثی با «عنوان روشنفکری دینی نوشته اند که نوعی تفکیک میان حکومت و مبانی و احکام دینی را قائل هستند» یعنی اینکه دین سکولار را ترویج می کنند.  download
معاون قوه قضاییه در ادامه خواست تا «عمل حاکمان را از آنچه که دین انتظار دارد و بیان می کند جدا کنیم» زیرا به گفته او «همیشه اینطور نیست که وزرا، وکلا، روسا و دیگر کسانی که بر مسند حکومت تکیه زده اند اعمالشان را بتوان به پای حکومت دینی نوشت.»
صادقی در ادامه گفت که باید ببینیم در طی ۳۸ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی قدرت حکومتی را چه کسانی در اختیار داشته اند که بعد بخواهیم بگوییم که وضع دینداری مردم باید به جای چه کسی نوشته شود.
او در ادامه این گفتگو به دوره های مختلف حکومت جمهوری اسلامی پرداخت و افزود «وقتی دولت های گذشته را نظر می کنیم می بینیم که ۸ سال، دولت در اختیار نخست وزیری بود که بعدها دیدیم که فتنه ۸۸ را ایجاد کردند.»
معاون قوه قضاییه ۸ سال پس از آن هم این گونه توصیف کرد: «دولت کارگزاران روی کار آمد که آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس جمهور بودند اما بدنه دولت عمدتا در اختیار کارگزاران و کسانی بود که رویکردهای آنچنانی داشتند.»
از نظر او «رویکرد فرهنگی و تربیت دینی هشت سال اصلاحات هم کاملا معلوم است.»
معاون قوه قضاییه در ادامه این گفتگو با خبرگزاری صدا و سینما پس از این مقایسه نتیجه گرفت «حکومت ۲۴ سال در اختیار دولت هایی بود که در آنها لیبرالیسم فرهنگی غالب بود.»
صادقی حکومت اسلامی و ولی فقیه را در ادامه از هر اتهامی مبرا دانست و گفت «درست است که ولی فقیه در راس این حکومت قرار دارد اما ولی فقیه در جزییات دخالت نمی کند و فقط کلیت حرکت نظام را راهبری می کند.»
معاون فرهنگی قوه قضائیه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مسئولیت این کاستی ها با کیست، پاسخ داد:« ۹۰ درصد قدرت و بودجه کشور در اختیار دولت هاست و مابقی دستگاه ها مانند قوه قضاییه و مجلس به لحاظ بودجه فقط ۱۰ درصد را در اختیار دارند.»
صادقی در ادامه به بخش هایی از سخنان اخیر خانم فائزه هاشمی رفسنجانی اشاره کرد و گفت:« همین خانم مثال هایی زدند مبنی بر اینکه برخی جوانان، مظاهر دینی را رعایت نمی کنند و به بحث حجاب و روزه خواری در دانشگاه خودشان اشاره کردند. مسلم است دانشگاهی که شما متصدی اش باشید همین می شود و دانشجویش آن طوری در می آید که مثال زدید.»
او با کتمان رویگردانی جوانان از مضاهر دینی تاکید کرد که اگر جوانان ما ولو به تعداد کم به لحاظ تربیت دینی درست تربیت نشده اند به سبب کوتاهی نظام تربیتی ماست که این از مهدهای کودک، آموزش و پرورش و دانشگاه ها نشأت می گیرد.
به گفته او همه این نهادها در دست همان دولت هایی است که در عرصه فرهنگ در این چند دهه محکم ورود نکرده اند و ما هنوز دولت دینی به معنای واقعی کلمه نداریم و هنوز چنین دولتی نیامده است که با اعتقاد کامل به مبانی دینی قدم بردارد.
مجتبی ذوالنور، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس نیز در واکنش به سخنان فائزه هاشمی گفت که «خشت اول اعتقادات خانواده هاشمی خراب است.» 139307021804183153705524-300x209
ذوالنور این مطلب را در واکنش به اظهارات اخیر فائزه هاشمی مبنی بر اینکه «دین اسلام را دین کاملی می‌بینم اما حکومت دینی را نفی می‌کنم» بیان کرده است.
وی گفته که «فائزه هاشمی در جایگاه و سطح نظریه پرداز دینی نیست اگرچه پدر او هاشمی رفسنجانی است اما ربطی ندارد٬ چون علم پدر ژنتیکی منتقل نمی‌شود.»
ذوالنور اضافه کرده «فائزه چون پدرش روحانی است قرار نیست حرف خودش مبنا باشد و دلیلی شود تا رسانه‌های معاند هم از این مسئله سوء استفاده کنند.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

3 پاسخ

  1. خانم فائزه هاشمی پربیراه نگفتــه، مردم وبخصوص جوانان کردارورفتار روحانیت را درجمهوری اسـلامی را زیرنگاه دارنــد، مردم فقروفحشـاء را می بیننــد، مردم دزدی های میلیــاردی را می بیننــد واینکه این دزدان محاکمه نمیشوند را می بیننــد، ومردم وبخصوص جوانان خیلی موارد ومسائل بوجود آمده را می ببیننــد ومردم خود قضاوت میکننــد وقتی جناب آیت الله علــم الهــدا این همــه حساسیت به کنسرت نشان میــدهــد…! درحالیکه همین حضرت آیت الله نه تنهــا از فقـر فحشاء ، وگرفتاریهای مردم نه تنهــا حرفی نمی زننــد بلکه به ناحق ازبعضی دولت ها هم دفاع کرده ودفاع مینماینــد…! اینجاست که مردم یاد پرخاش مولای شـان حضرت علی (ع) به والی شان می افتنــد،
    درضمن هر دوی این آقایان گویا درکشور ایران زندگی نمیکننــد که چنین بی خبــر انــد…!

  2. این معاون جامع الشرایط تصور میکند که نعماتی که ایشان را شیفته حکومت دینی کرده است شامل حال همه است . از ان گذشته ، این نظام مقدس دینی باقی نگذاشته است تا مردم حکومت دینی بخواهند !

  3. رفسنجانی از ارکان نظام است خشت اولش خراب باشد پس خشت اول نظام خراب است اخه چوجه مثلا خواستی از نظام دفاع کنی

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

واکنش به اظهارات فائزه هاشمی درباره حکومت دینی

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »