زیتون- ارتش عربستان تائید کرده است که برای مقابله با گروه «حکومت اسلامی» جنگندههای خود را به ترکیه میفرستد تا از پایگاه اینجرلیک، دست به انجام عملیات در خاک سوریه بزنند.
پیش از این وزارت خارجه ترکیه گفته بود گروهی از کارشناسان عربستان سعودی از این پایگاه بازدید کردهاند.
به گزارش خبرگزاری رویترز ژنرال احمد عسیری، از سخنگویان و مشاوران ارشد ارتش عربستان، ۲۴ بهمن ماه به شبکه تلویزیونی العربیه گفته است آن کشور متعهد به افزایش حملات خود علیه «حکومت اسلامی» است و اقدام تازه نیز در راستای همین تلاشها صورت میگیرد.
عربستان سعودی در هفتههای گذشته حملات هوایی علیه گروه موسوم به «حکومت اسلامی» را از سر گرفته است. اش کارتر، وزیر دفاع ایالات متحده، سهشنبه گذشته از تعهد عربستان به افزایش نقش خود در سوریه استقبال کرده بود. دو هفته پیش عربستان گفته بود آماده است برای نبرد با گروه حکومت اسلامی، اقدام به اعزام نیروی زمینی به سوریه کند.اندکی بعد بحرین و امارات متحده عربی، از متحدان ریاض، نیز آمادگی خود را برای پیوستن به عربستان در سوریه اعلام کردند. سفیر بحرین در لندن، در بیانیهای همین رابطه، گفته بود هدف عربستان نه تنها مقابله با «داعش» که از سوی دیگر نبرد با «رژیم بیرحم اسد» است. رسانههای عربستان سعودی، از جمله روزنامه انگلیسیزبان «سعودیگازت» در عین حال به گفتههای اخیر مولود چاوشاغلو، وزیر خارجه ترکیه، اشاره کردهاند که دو طرف «در صورت وجود راهبردی [علیه داعش] میتوانند دست به عملیات زمینی در سوریه بزنند». رسانههای عربستان از احتمال انجام عملیات زمینی مشترک آن کشور و ترکیه در سوریه سخن گفتهاند
دیمیتری مدودیف، نخستوزیر روسیه، روز شنبه به این گفتهها واکنش نشان داد. مدودیف در نشست امنیتی مونیخ، گفته «برخی از همین الان میگویند که اگر شما نتوانید کاری انجام دهید، ما دست به عملیات زمینی میزنیم». او افزوده است چنین رویکردی «چرخشی اشتباه از مذاکرات است». نخست وزیر روسیه نسبت به عواقب اینگونه عملیات خارجی وتهاجم نظامی به سوریه هشدار داد و از آن به عنوان زمینه بروز جنگ جهانی سوم یادکرد. این گفتهها در حالیست که وزیر خارجه ایالات متحده میگوید دخالتهای روسیه در سوریه «اراده و خواست بینالمللی را نادیده گرفته است». عمده کشورهای غربی خواستار توفق فوری حملات هوایی روسیه در سویه بودند. در نهایت طرفها در جریان نشست مونیخ در روز جمعه بر سر طرحی برای آتشبس به توافق رسیدند.
حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هستهای، در تحریریه روزنامه بحثی…
بیشک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلویها در ایران برقرارشد تاثیر مهمی در…
کیانوش سنجری خودکشی کرد یک روایت این است که کیانوش سنجری، جوان نازنین و فعال…
ناترازیهای گوناگون، بهویژه در زمینههایی مانند توزیع برق، سوخت و بودجه، چیزی نیست که بتوان…
۱- چند روز پیش، مدرسه آزاد فکری در ایران، جلسه مناظرهای بین علیدوست و سروش…
آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که…