روحانی: حتی یک رأی هم برای انتخاب رهبری مهم است

زیتون-حسن روحانی، رئیس‌جمهوری، در برنامه تبلیغاتی خود برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه هر رای در انتخابات پیش رو «سرنوشت‌ساز» است گفت «گاهی در شرایطی حتی یک رأی هم برای انتخاب رهبری مهم است». روحانی در برنامه تبلیغاتی خود که روز یکشنبه ۲۵ بهمن، از رادیو پخش شد، اعلام کرد که مجلس خبرگان رهبری باید «به طور مداوم» بر صفات رهبر جمهوری اسلامی «نظارت دقیق کند» و «خدایی ناکرده اگر زمانی لازم باشد رهبری را از سمت رهبری برکنار می‌کند».

th

بر اساس خبری که «تسنیم» از سخنان روحانی منتشر کرد حسن روحانی در این برنامه تبلیغی به این مسئله اشاره کرد که کمیسیون تحقیق مجلس خبرگان رهبری «به طور منظم تشکیل جلسه می‌دهد و صفات رهبری را مورد نظارت قرار می‌دهد».

وی همچنین گفت:« در کمیسیون اصل ۱۰۷ قانون اساسی همواره نسبت به آنهایی که احتمالاً می‌توانند رهبری آینده نظام را برعهده بگیرند، بحث و بررسی می‌شود».

پیشتر اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران، در مصاحبه‌ای با خبرگزاری ایلنا خبر داده بود که گروهی برای بررسی انتخاب رهبری «در صورت پیشامد حادثه» تعیین شده‌است.

در واکنش به این سخنان٬ احمد خاتمی، عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، روز پنجشنبه ۲۶ آذر، گفت که این کمیته‌ «با رعایت رازداری» درباره «افراد در مظان رهبری» تحقیق و گزارش آن را به رهبر جمهوری اسلامی ارائه می‌کند.

حسن روحانی پیش از این نیز بار‌ها از مردم خواسته بود که «توجه داشته باشند حضور آن‌ها در پای صندوق‌ها بسیار بسیار مهم است» و «هیچ کس به هیچ دلیلی با صندوق انتخابات قهر نکند». اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، نیز چندین بار از جمله در فیلم تبلیغاتی خود برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری٬ انتخابات پیش رو را «بسیار سرنوشت‌ساز» خواند و از مردم خواسته بود که در آن شرکت کنند.محمد خاتمی، رئیس‌جمهور اسبق ایران، نیز در یادداشتی در وب‌سایت شخصی‌اش،از مردم خواسته است پای صندوق‌های رأی بروند تا «شایستگان بیشتری را به هر دو مجلس بفرستد» و «تا حد امکان مردم‌سالارانه مانع ورود کسانی شوند که از آرمان‌ها و خواست اکثریت دورترند».

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »