باهنر: اپوزسیون پی اعدام را به تنشان بمالند

زیتون– محمدرضا باهنر، نایب رییس مجلس نهم معتقد است که «صریح می‌گویم که بخشی از خانواده انقلاب، ضد انقلاب هستند.» او در همین رابطه افزود: «خب چه کار باید کرد؟ تعارف نداریم. هیچ کشوری هست که اجازه دهد، مخالف نظام قانونی کشور کار کند؟»
به گفته او اگر کسی «اپوزیسیون نظام شد، باید پی اعدام را هم به تنش بمالد.» باهنر ادامه داد: «به هر دلیلی اعتقادی، قدرت و هر چیزی می‌خواهم بر علیه نظام کار کنم. خب معلوم است که این چیزها را هم دارد.» 124279_431
او که با ندای ایرانیان گفتگو می کرد در پاسخ به سوالی در مورد ممنوع‌التصویری محمد خاتمی پاسخ داد: «ببینید بحث نظر شخصی من مطرح نیست. ما یکسری مسائل ملی داریم که باید حواسمان به آنها باشد. مشکلی که ما داریم این است که اگر کسی کاره‌ای بشود یا نشود، فکر می‌کند که همه کاره است. باید در کشور تقسیم کار باشد و این تقسیم کار را بر اساس قانون اساسی به رسمیت بشناسیم. آخرین بار در یک جلسه ختم بود که ایشان را دیدم. اما آخرین روز که با ایشان کار کردم در مجمع تشخیص مصلحت نظام بود و ما نشستی نداشته‌ایم که بنشینیم با هم صحبت کنیم و یا گپی بزنیم.»
او در این گفتو گو بخشی از گمانه زنی ها در مورد علت خودداری از شرکت در انتخابات مجلس نهم، اعم از احتمال نامزدی برای انتخابات مجلس تا دبیری شورای نگهبان و حتی احتمال شهرداری تهران یا دبیری مجمع تشخیص مصلحت نظام را باز شمرد و تاکید کرد که هیچ کدام را تایید نمی کند؛ او در انتخابات مجلس نامزد نشده، قصد داشته کمی مسیر کاری‌اش را عوض کند.
این مسیر کاری جدید «کارهای حزبی و تشکیلاتی است. او همچنین به برخی مسئولین اجرایی نظام، شخصیت‌ها و مسئولین سیاسی مشورت می‌دهد. به گفته خودش «حتی در خدمت شخص رییس جمهور، وزرا و معاونانش هستد اما اینها هیچ کدام رسمی نیست. یعنی اینکه حکمی ندارد.»
به گفته باهنر برای دستیاری و مشاوره از طرف هیئت دولت دعوت به همکاری شده اما گفته است که بدون صدور حکم حاضر به همکاری است.
نایب رییس مجلس نهم و نماینده چندین دوره در مجلس در مورد لیست امید گفت: «به نظرم آقای عارف خیلی خوب برد. عارف مجلس نهمی که فراکسیون اقلیتش ۲۵ تا عضو داشت را الان به ۱۰۳ تبدیل کرده است و این یک ثروت اجتماعی بزرگی است. برخی فکر می‌کنند که این حرفها را من برای تخریب می‌زنم اما بحثم این است که آقای عارف سرمایه اجتماعی خوبی دارد و من فکر می‌کنم که در تصمیمات مجلس ایشان خیلی مؤثر خواهند بود. شما ببینید که الان کسانی که در مجلس ما اصلاح‌طلب نیستند ۱۹۰ نفر هستند.»
این چهره اصولگرا با اشاره به اینکه در حال رصد فعالیت های احمدی نژاد است تایید کرد: «اگرچه خودش هم می‌گوید که من کار انتخاباتی نمی‌کنم اما دارد کار انتخاباتی می‌کند و کسی باورش نمی‌شود.»
او همچنین ضمن تایید این موضوع که «اصولگرایان چهره کاریزماتیک ندارند»، مدعی شد که حسن روحانی نیز چهره ای کاریزماتیک نیست. دلیل باهنر برای غیر کاریزماتیک بودن حسن روحانی «چهار اگر» است «من ۴ تا اگر می‌گویم، هر کدام که اتفاق می‌افتاد او رئیس جمهور نمی‌شد. اگر آقای هاشمی ثبت نام نکرده بود. اگر آقای هاشمی رد صلاحیت نشده بود. اگر آقای عارف مجبور به کناره گیری نمی‌شد و او را وادار به کناره گیری نمی‌کردند. اگر ۴ نفر از اصولگرایان با هم رقابت نمی‌کردند. هر کدام از اینها اتفاق می‌افتاد، آقای روحانی رئیس جمهور نمی‌شد.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

3 پاسخ

  1. در همشه رو یه پاشنه نمیچرخه
    شما هم همین پی رو به تنتون بمالین و به بقیه هم بگین مخصوصا رهبرتون

  2. کارهای غیر رسمی باهنر تازگی ندارد ، ایشان با محمد رضا رحیمی هم همکاری تنگاتنگ غیر رسمی داشتند !

  3. اقای عارف جدای از عالم سیاست هم انسان درستی است! ولی باید مواظب صفدر حسینی و فاطمه حسینی ها باشد ولی چرا!؟
    بررسی خصوصیات صفدر حسینی:
    صفدر حسینی با دولت هاشمی مطرح شد ولی به جهت وجهه اجتماعی خاتمی خودش رو به خاتمی نزدیک کرد و به مقاوم وزارت رسید
    در ادامه و با جریانات ۸۸ از خاتمی دور و در همان دوران خودش رو به محسن رضایی نزدیک کرد
    و در حال حاضر هم با همین استراتژی دخترش فاطمه حسینی رو با استفاده از وجهه اقای عارف به ایشان نزدیک کرده چون شاید عارف مقبولیت بیشتری پیدا کرده است!
    اقای عارف باید مراقب این ادم باشد چون مثل قبلی ها فقط برای پیشبرد اهداف شخصی خود از ایشان استفاده خواهد کرد و در وقت لازم پشت پاش رو خواهد زد علاوه بر اینها با نگاهی گذرا به اطرافیان صفدر حسینی در مییابیم که ایشان به شدت انحصار طلب هست باید دید علت این رفتار های به شدت قدرت طلبانه و انحصار گرایانه صفدر حسینی در مجموعه های زیردستی خود چیست!؟

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که در بقای آن نقش دارند، بسیار چالش‌برانگیز است. آیا می‌توان پذیرفت که کسانی که به دلایل مختلف به نظام دیکتاتوری

ادامه »

امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندی‌ها و خودآگاهی‌هایی است که انسان‌هایی عاشق، اندیشمند و بیزار از خشونت و

ادامه »

  در حالی‌که با نفس‌های حبس‌شده در سینه منتظر حمله نظامی اسرائیل به کشور‌مان هستیم، به نگارش این یاداشت کوتاه

ادامه »