Categories: خبرها

تشکیل فراکسیون رسانه و مطبوعات در مجلس

زیتون– فراکسیون رسانه و مطبوعات در مجلس تشکیل شد.
رمضانعلی سبحانی‌فر نماینده مردم سبزوار در مجلس در مصاحبه ضمن تایید تشکیل فراکسیون رسانه و مطبوعات گفت که با توجه به اهمیت و ارزش رسانه‌ها در کشور فراکسیون رسانه و مطبوعات را در مجلس دهم تشکیل داده اند.
به گفته او هیات رییسه این فراکسیون نیز مشخص شده است. کوچکی نژاد ریاست این فراکسیون و قاضی زاده و لاشکی نواب رییس هستند و سخنگو این فراکسیون نیز سبحانی فر است. در این فراکسیون پورابراهیمی، قوامی، مفتح به عنوان مسئولان کمیته‌های مطبوعات، رسانه ملی و خبرگزاری و سایت‌های خبر انتخاب شده‌اند.
سخنگوی فراکسیون رسانه و مطبوعات در گفتگوی با عصر ایران تاکید کرد که توقیف رسانه‌ها اولین راه برخورد با رسانه‌ها نیست بلکه آخرین راه حل است. 
سبحانی فر در مورد فعالیت‌های فراکسیون رسانه و مطبوعات توضیح داد: «در اولین برنامه ریزی که داشتیم در این هفته نشستی با خبرگزاری‌ها خواهیم داشت و هفته بعد هم نشستی با رسانه ملی خواهیم داشت. می‌خواهیم نقطه نظرات اهالی رسانه را بشنویم و در جهت رفع مشکلات این رسانه‌ها گام برداریم.»
این نماینده اصلاح طلب مجلس در مورد «توقیف رسانه‌ها» گفت که باید شیوه‌های مختلف برخورد با تخلف رسانه‌ها مورد بررسی قرار بگیرد. ابتدا باید تذکر و توصیه‌هایی صورت بگیرد و در نهایت مسائل تنبیهی وجود دارد که می‌تواند در نظر گرفته شود که آخرین آن توقیف است.
سبحانی‌فر تصریح کرد: «توقیف تنها در صورتی قابل قبول است که تخلف رسانه برای کشور مخاطره انگیز و منافع ملی کشور را به خطر بیندازد.»
به گفته او امروز اکثر رسانه‌ها دارای کانال‌های ارتباطی دارند که تبدیل به شکبه‌های صوتی و تصویری شده‌اند و کم کم دارد در جامعه این مسئله نهادینه می‌شود. با توجه به این ویژگی‌ها بهتر است که بخش خصوصی بیش از این در این بخش فعال شود و فعالیت‌های خود را پررنگ تر کند.
نماینده مردم سبزوار در مورد احتمال بررسی شبکه‌های اجتماعی در فراکسیون رسانه و مطبوعات نیز افزود که شبکه‌های اجتماعی شرایط خوبی است که باید از آن استفاده کرد. ایرادی که این فضا دارد این است که هنوز سامان دهی نشده است و متولی خاصی ندارد و افراد در آن مسئولیت کارهایی را که انجام می‌دهند را به عهده نمی‌گیرند.
سبحانی فر در پایان گفت که «باید این فضا را ساماندهی کنیم و متولی این فضا مشخص شود. باید مشخص شود کسی که در فضای مجازی مطلب می‌گذارد چه کسی است و مسئولیت مطالب خود را به عهده بگیرد. هر فردی در فضای مجازی مطلب می‌گذارد باید مسئولیت او را به عهده بگیرد.»

Recent Posts

معاویه: یک عرب ایرانی یا مسیحی؟

مسعود امیرخلیلی

۱۳ آبان ۱۴۰۳

آقای خامنه‌ای، ۱۳ آبان و شورای‌ نگهبانِ جهان

۱۳ آبان در تاریخ جمهوری اسلامی روز مهمی است؛ نه از آن جهت که سفارت…

۱۳ آبان ۱۴۰۳

آیا پذیرفتگان دیکتاتوری مقصرند؟!

در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که…

۱۳ آبان ۱۴۰۳

روز جهانی وگن؛ به یاد بی‌صداترین و بی‌دفاع‌ترینِ ستمدیدگان!

امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندی‌ها و خودآگاهی‌هایی است…

۱۲ آبان ۱۴۰۳

اسرائیل؛ درون شورویه و بیرون مستبده!

درآمد در این نوشتار به دو مطلب خواهم پرداخت. نخست، تحلیلی از عنوان مقاله و…

۰۸ آبان ۱۴۰۳