Categories: خبرها

متوقف کردن خودروی مشکوک دیپلمات‌های فرانسوی و انگلیسی در کردستان

زیتون– اطلاعات سپاه استان کردستان از ضبط دوربین فیلمبرداری دو دیپلمات فرانسوی و بریتانیایی در منطقه مرزی خبر داده و هشدار داد که امنیت کردستان «خط قرمز سپاه» است.
اطلاعات سپاه این استان «خودروی مشکوک پلاک سیاسی» در مناطق مرزی در کردستان ایران متوقف کرده که سرنشینان آن «رایزن سیاسی فرانسه و دبیر دوم سفارت انگلیس» بودند.
یک منبع اطلاعاتی ضمن تایید این خبر اعلام کرد «متهمین بدون هماهنگی و مجوز به صورت غیرقانونی در برخی مناطق استان کردستان تردد می‌کردند.» 
او در مورد روند اتفاقات به ایسنا توضیح داد که نیروهای امنیتی سپاه کردستان رفتار مشکوک یک خودروی پاجیرو پلاک سیاسی را در شهرستان سقز زیر نظر گرفته اند. به گفته این منبع آگاه سرنشینان این خودرو در حال فیلم برداری‌های مشکوک از مجموعه‌های نظامی بودند و در مواجهه با دستور ایست، از محل فیلم برداری متواری شدند.
این مقام امنیتی اطلاعات سپاه ادامه داد: «در طول مسیر، این خودرو ۳ ایست بازرسی را بدون توقف رد کرد که در نهایت در نزدیکی روستای ایرانخواه سقز در تور امنیتی اطلاعات سپاه گرفتار و مجبور به متوقف کردن خودرو شدند.»
به گفته این مقام امنیتی پس از بررسی‌های اولیه مشخص می‌شود که سرنشینان خودرو توقیف شده یک مرد به نام سباستین سورن و یک زن به نام شارلوت لوپز وارونه والر هستند که به ترتیب رایزن سیاسی فرانسه و دبیر دوم سفارت انگلیس در تهران هستند که بدون هماهنگی و مجوز به صورت غیرقانونی در برخی مناطق استان کردستان تردد می‌کنند.
در حالی این دو دیپلمات خارجی از سوی سپاه استان کردستان متهم به عمل غیر قانونی شدند که روز گذشته یک مقام آگاه در وزارت خارجه گفته بود «سفر و دیدار این دو دیپلمات «با اطلاع قبلی صورت گرفته است.»
علیرضا آشنا‌گر، معاون استاندار کردستان در گفتگو با تسنیم صدور مجوز برای این دو دیپلمات را تایید کرد اما گفت که  این افراد در «مسیری» خارج از «محدوده مجاز» در شهر سقز کردستان تردد داشتند.
به گفته آشناگر «آن‌ها باید در هتل شادی سنندج مستقر می‌شدند ولی در مناطق مرزی حین عکس‌برداری از اماکن مختلف دیده شدند که توجیه آن‌ها صورت گرفت» و نیازی به بازداشت نبود.

Recent Posts

معاویه: یک عرب ایرانی یا مسیحی؟

مسعود امیرخلیلی

۱۳ آبان ۱۴۰۳

آقای خامنه‌ای، ۱۳ آبان و شورای‌ نگهبانِ جهان

۱۳ آبان در تاریخ جمهوری اسلامی روز مهمی است؛ نه از آن جهت که سفارت…

۱۳ آبان ۱۴۰۳

آیا پذیرفتگان دیکتاتوری مقصرند؟!

در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که…

۱۳ آبان ۱۴۰۳

روز جهانی وگن؛ به یاد بی‌صداترین و بی‌دفاع‌ترینِ ستمدیدگان!

امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندی‌ها و خودآگاهی‌هایی است…

۱۲ آبان ۱۴۰۳

اسرائیل؛ درون شورویه و بیرون مستبده!

درآمد در این نوشتار به دو مطلب خواهم پرداخت. نخست، تحلیلی از عنوان مقاله و…

۰۸ آبان ۱۴۰۳