علی لاریجانی: متولد ۱۳۳۶ در شهر نجف، اصولگرای اعتدالگرا. وی در زمان تولد میخواست رئیس یکی از قوا بشود، ولی چون حکومت مناسب نبود، ترجیح داد در قم به دبستان و بعد دبیرستان برود. در سن هجدهسالگی نیز میخواست رئیس یکی دیگر از قوا بشود، ولی به او گفته شد که اگر رئیس یکی از قوای حکومت پهلوی بشود، ممکن است بعداً در جمهوری اسلامی حق شرکت در هیچ قوهای را نداشته باشد، به همین دلیل به دانشگاه صنعتی شریف رفت و در رشته کامپیوتر لیسانس گرفت. وی در دوران دانشجویی چون حکومت پهلوی را مانع مهمی برای رسیدن به ریاست یکی از قوا میدید، تصمیم گرفت حکومت پهلوی را تغییر دهد و در اولین گام با فریده دختر آیتالله مطهری (همان تخت طاووس سابق) ازدواج کرد. در آن زمان علی لاریجانی بیستساله و زنش پانزدهساله بود. وی پس از دریافت لیسانس کامپیوتر با اصرار پدرزنش به رشته فلسفه رفت و فوقلیسانس و دکترای فلسفه گرفت. علی لاریجانی برادر صادق لاریجانی رئیس قوه قضائیه، برادر جواد لاریجانی معاون قوه قضائیه، برادر دو تا لاریجانی دیگر است که چون جمهوری اسلامی سه قوه بیشتر ندارد، رئیس قوه نیستند و مشاغل دیگری دارند.
پدر زنش رئیس شورای انقلاب بود، برادر زنش علی مطهری نماینده مجلس است، دامادشان محقق داماد است، عروسشان محقق عروس است، پسرخالهاش احمد توکلی نماینده مجلس از دوره اول زمینشناسی است، یکی از پسرعموهای علی لاریجانی رئیس هیچ سازمان دولتی نیست. درمجموع به خانواده علی لاریجانی جمهوری اسلامی ایران نیز گفته میشود. علی لاریجانی چهار فرزند دارد که بعداً وزیر خواهند شد. از سن ۲۳ سالگی تا سن ۳۴ سالگی معاون صداوسیما بود، از سن ۳۴ سالگی تا ۳۶ سالگی بعد از خاتمی وزیر ارشاد شد، از سن ۳۶ سالگی تا ۴۶ سالگی بعد از محمد هاشمی مدیرعامل صداوسیما بود، از سن ۴۷ سالگی تا ۴۹ سالگی بعد از روحانی دبیر شورای امنیت ملی شد و از سن ۵۱ سالگی تا ۵۹ سالگی که همین دیروز بود رئیس مجلس شورای اسلامی است. علی لاریجانی بعد از ۵۵ سال اصولگرایی اعتدالگرا شد و فعلاً تا اطلاع ثانوی اعتدالگراست.
محمدرضا باهنر: متولد ۱۳۳۱ در کرمان. وی برای نمایندگی مجلس به دنیا آمد. عضو جامعه مهندسین ایران. فارغالتحصیل رشته مهندسی عمران از دانشگاه علم و صنعت. وی آخرین بار یک سال قبل از فارغالتحصیل شدن در دانشگاه از رشته تخصصیاش استفاده کرد. او قبل از انقلاب کارمند وزارت مسکن شد و پس از انقلاب متوجه شد که انقلاب شده است. سفر به تهران در سال ۱۳۶۱. عضو سابق حزب جمهوری سابق اسلامی سابق ایران سابق. نماینده سابق بافت، کرمان و سایر شهرها. نماینده مجلس سوم و چهارم و پنجم و هفتم و هشتم و نهم و الی آخر. دائی انواع ثمره هاشمی. وی زمانی که اقتصاد ایران بسته بود طرفدار اقتصاد باز شد و زمانی که اقتصاد ایران باز شد، طرفدار اقتصاد بسته گشت. تئوری اقتصادی: لیبرالیسم سوسیالیستی. رهبر فراکسیون اصولگرایان در مجلس هفتم و هشتم. وی در حال حاضر مشاور علی لاریجانی است. گفته میشود وی یک ماه پیش از انتخابات مجلس دهم محسن رضایی را خواب دید و با ترس از خواب بیدار شد و تصمیم گرفت ازآنپس در هیچ انتخاباتی ازجمله انتخابات مجلس دهم شرکت نکند. جملات قصار: «جلوی آنها را میگیرم.»، «نمیگذارم بشود.»، «باشه، من ترتیب کار رو می دم، مشکلی نیست.»، «خیالت راحت باشه، من هستم.». انواع هنرها: تبدیل طرح یکفوریتی به سه فوریتی در سی ثانیه، تبدیل اکثریت به اقلیت در شش ماه، افزایش و کاهش طول عمر مجلس به میزان مورد نظر.
محمدتقی مصباح یزدی: معنی مصباح: چراغ افروخته. نام نوعی ماهواره که پس از پرتاب آن هاله نور ظاهر شود. نوعی وسیله برای روشن کردن دیگران. یک وسیله که با انرژی ارزانقیمت نفت کار میکند و برای تولید هاله نور و نور از آن استفاده میشود. مصباح به معنی ستاره هم گفته شده است: «ستاره، آی ستاره، چنین پسری کی داره؟» از چراغ برای روشن کردن تلویزیون از طریق برنامه چراغ هم استفاده شده است (ر.ک. سعید امامی) انواع مصباح عربی: مصباح الشارع (چراغی که در خیابان روشن شود تا کسی در تاریکی به اسلام ضربه نزند.)، مصباح الاضاءه (چراغی که برای مطالعه از آن استفاده کنند و دلایل ارتداد دیگران را از کتابهایشان پیدا کنند.)، مصباح الفرمل (چراغ راهنمای ماشین، برای اینکه با آن راهنما به چپ بزنند و به راست بروند یا دندهعقب حرکت کنند.)، مشعل (از این نوع مصباح برای امور خاورمیانهای و فلسطینی استفاده میشد.) نام یک روحانی. متولد ۱۳۱۳ در شهر یزد. تحصیلات مقدماتی در یزد، برای یک سال به نجف رفت ولی به دلیل مشکلات مالی به قم برگشت. وی در قم همراه با تحصیلات حوزه، فیزیک و شیمی و فیزیولوژی و زبان فرانسه را خواند. زمانی که همه روحانیون به سیاست علاقهمند بودند، فلسفه میخواند و زمانی که روحانیون به فلسفه رو آوردند، وارد سیاست شد.
آیتالله مصباح یزدی شاگرد آیتالله خمینی بود، اما چون در کلاس درس شاگرد دیگری نبود، هیچکس تا سالها متوجه این موضوع نشد. وی پس از تبعید آیتالله خمینی متوجه شد که ایشان قبلاً در قم بوده است و پس از انقلاب هم متوجه شد که خودش نقش بسیار مهمی در انقلاب داشته است. مصباح یزدی بیست سال پس از انقلاب متوجه شد که جزو پیروان امام خمینی بوده است و ده سال پس از اتمام جنگ تصمیم گرفت که برای پیروزی رزمندگان اسلام چند لشگر استشهادی تشکیل دهد. وی پس از انقلاب بارها برای ملاقات آیتالله خمینی رفت، ولی آیتالله خمینی با افراد دیگری ملاقات کرد. علامه طباطبائی در مورد مصباح یزدی گفته است: «آقای مصباح از بین شاگردان من مثل انجیر میماند که هیچچیز آن دور ریخته نمیشود.» حتی آن چیزی که شما بیتربیتها به آن فکر میکنید. مجتهد، اسلامشناس، استاد فلسفه، طرفدار بزنبزن، بنیانگذار کلیه چیزهای مربوط به حوزه علمیه قم، یکی از عوامل تبدیل بچه مسلمان صفرکیلومتر به تروریست خجالتی، عضو جامعه مندرسین حوزه علمیه قم. رهبر معنوی کلیه کسانی که برای بیان عقاید و نظراتشان از سنگ و چوب استفاده میکنند. آیتالله مصباح موفق شد با صدور دویست مبلغ به آمریکای لاتین، صد نفر را مسلمان کند. جملات قصار: «در زمان جوانی چون نمیخواستم به هیچ سمتی گرایش پیدا کنم، به خانه هیچیک از مراجع و بیوت نمیرفتم.»، در سن بیستسالگی وقتی دو ماه نتوانست در قم حجره پیدا کند، خادم را تهدید کرد: «به او گفتم از شما به حضرت معصومه شکایت می کتم، اما متولی مدرسه اصلاً متأثر نشد.»، «امروز هم اگر بین ما و کفار جنگی در بگیرد، ما برده خواهیم گرفت.»، «شریعتی امروز در قعر جهنم به سر میبرد.»، «باید این لکه ننگ را زدود که پارهای فکر میکنند خشونت در اسلام نیست.»، مصباح یزدی در سال ۱۳۸۴ قبل از انتخابات: «شخصی خواب دید که وجود مقدس ولیعصر دارند برای احمدینژاد دعا میکنند.»، مصباح یزدی چند ماه بعد از انتخاب احمدینژاد: «اطاعت از احمدینژاد اطاعت از خداست.»، مصباح یک سال بعد از ریاست جمهوری احمدینژاد: «احمدینژاد ذخیره خداوند برای امروز است.»، مصباح در سال ۱۳۹۰: «بیش از ۹۰ درصد معتقدم که احمدینژاد سحر شده است.»، مصباح در سال ۱۳۹۱: «حمایت از احمدینژاد حرام است.» مصباح یزدی در سال ۱۳۹۴ به دلیل حمایت گسترده رهبر، مجلس، قوه قضائیه، روحانیون، امامان جمعه، مداحان، انصار حزبالله، امام زمان و شخص خداوند، در انتخابات مجلس خبرگان تهران انتخاب نشد.
رضا پهلوی: شاهزاده و ولیعهد حکومت پیشین ایران، فرزند محمدرضا پهلوی و فرح دیبا، وی در سال ۱۳۳۹ به دنیا آمد، در سن هفتسالگی رسماً ولیعهد ایران شد، از سال ۱۳۵۷ در جریان انقلاب ایران از کشور خارج شد و ازآنپس در بیرون ایران زندگی میکرد. وی در ماه مرداد سال ۱۳۹۵ از سوی ۵۴ نفر از سلطنتطلبان از سلطنت خلع شد. در جریان خلع رضا پهلوی ضیا آتابای، میلاد آقایی، آریوبرزن پیروزنیا (احتمالاً سید نصرالدین مقلبالقلوب علیآبادی سابق)، جیسون رضا جرجانی، امید دانا، داریوش دولتشاهی، منوچهر رزمآرا، احمد فراستی، پرویز قاضی سعید، مصطفی عرب و تعدادی کورش و کیان و ژینوس و آریوبرزن شرکت داشتند. در بیانیه برکناری رضا پهلوی آمده است: «در کمال شوربختی، کارنامهٔ مردودِ حضرتعالی در پایبندی به چهارچوب ملی ایران در یک دههیِ گذشته با نقض پیوسته و پرشمار یکایک اصول نامبرده که چندی از آنان را برمیشماریم، اسبابِ این هُشدارنامه را فراهم آورده است.» رضا پهلوی فعال حقوق بشر، سیاستمدار، عضو اپوزیسیون، نویسنده، مصاحبهشونده تلویزیونی و طرفدار جنبش دموکراسی است و به تنها کاری که نمیپردازد تلاش برای رسیدن به سلطنت است. رضا پهلوی تنها پادشاه ایران است که طرفدار برگزاری انتخابات و تعیین حکومت توسط مردم است. وی دارای یک همسر و سه دختر به اسامی عربی «نور»، «ایمان» و «فرح» است. احتمالاً نام دختر بعدیاش گوهرالشریعه خواهد بود. وی در سن سیزدهسالگی خلبانی آموخته و در رشته خلبانی هواپیمای جنگنده، علوم سیاسی و عکاسی آموزش دیده است. وی مخالف انقلاب، کودتا، دخالت نظامی، جنگ مسلحانه و اصلاحات است و معلوم نیست چطور میخواهد حکومت را تغییر بدهد. جملات قصار: «من پادشاه ایرانم، ولی میخواهم رئیسجمهور بشوم»، «در دوره پدرم آزادی سیاسی وجود نداشت.»، «من مسلمان شیعه هستم و خود را با ایمان و دیندار میدانم.» رضا پهلوی از جنبش سبز حمایت کرد، ولی جمهوری اسلامی این اقدام وی را خائنانه خواند و گفت، رضا پهلوی فقط حق دارد با ما بجنگد، وگرنه قبول نیست.
دکتر هلاکویی: یکی از دهها هزار روانشناس لسآنجلس که به کار رواندرمانی از راه دور اشتغال دارد. رئیس مهد کودک درون ایرانیان مهاجر. متولد ۱۳۲۳ در شیراز، جامعهشناس، روانشناس، اقتصاددان، سیاستمدار، تاریخدان، زمینشناس، هواشناس، مشاور ازدواج و طلاق، متخصص فیزیک و متافیزیک، کارشناس کارشناسی، متخصص تعلیم و تربیت، ژئوپلیتیسین، فیزیوتراپ، نویسنده، متفکر در امور بسیار عمیق، دریانورد، برگزارکننده تورهای تفریحی، مجری تلویزیون و رادیو و یوتیوب و غیره. جملات قصار: «بسه دیگه، فهمیدم»، «همین الآن طلاق بگیر»، «صبر کن، صبر کن، صبر کن، حرف نزن بذار بگم چه احساسی داری.»
نامنامه | ۹ نامنامه | ۸ نامنامه | ۷
نامنامه | ۶ نامنامه | ۵ نامنامه | ۴
نامنامه | ۳ نامنامه | ۲ نامنامه /۱
حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هستهای، در تحریریه روزنامه بحثی…
بیشک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلویها در ایران برقرارشد تاثیر مهمی در…
کیانوش سنجری خودکشی کرد یک روایت این است که کیانوش سنجری، جوان نازنین و فعال…
ناترازیهای گوناگون، بهویژه در زمینههایی مانند توزیع برق، سوخت و بودجه، چیزی نیست که بتوان…
۱- چند روز پیش، مدرسه آزاد فکری در ایران، جلسه مناظرهای بین علیدوست و سروش…
آنچه وضعیت خاصی به این دوره از انتخابات آمریکا داده، ویژگی دوران کنونی است که…