زیتون- ۳۰ نماینده مجلس در نامهای به علی لاریجانی، رییس مجلس، از علی مطهری شکایت کردند.
محمدجواد جمالی نوبندگانی، عضو هیات نظارت بر رفتار نمایندگان، اما توضیح داد که «بررسی شکایت نمایندگان از مطهری به هیات نظارت ربطی ندارد.» به گفته او این موضوع به هیات نظارت ربطی پیدا نمیکند، زیرا «نظارت ما در جنبههای خاصی از شئون نمایندگان است.»
جمالی نوبندگانی افزود که امضا کنندگان این نامه معترض به رفتار «خلاف شان نایب رییسی علی مطهری» هستند و خواستار رسیدگی و تذکر هیات رییسه مجلس به وی شدند.
محسن کوهکن نماینده مردم لنجان نیز در این خصوص به خبرگزاری فارس گفت: «فلسفه ایجاد هیات نظارت بر رفتار نمایندگان تذکر مقام معظم رهبری بود که مجلس برای نظارت بر رفتار نمایندگان از داخل خودش فرایندی را تعرف کند.»
به گفته کوهکن اما مسئلهای مانند اظهارات علی مطهری به معنای «حاشیهسازی و فاصله گرفتن از اصول است» و آن را باید «با تذکر» حل کرد.
اعتراض این نمایندگان به واکنشهای علی مطهری در خصوص انتشار فایل صوتی آیت الله منتظری است. نایب رییس مجلس پس از انتشار این فایل از حاضران در آن جلسه خواست تا به مسایل مطرح شده در مورد اعدامهای سال ۶۷ پاسخ بدهند. از میان حسینعلی نیری حاکم شرع وقت، مرتضی اشراقی دادستان وقت تهران، ابراهیم رییسی معاون وقت دادستان و مصطفی پورمحمدی نماینده وزارت اطلاعات؛ تنها پورمحمدی بود که در مورد این انتشار این فایل صوتی واکنش نشان داد. او گفت که به اجرای «قانون خدا در مورد منافقان» افتخار میکند.
از سوی دیگر فراکسیون امید مجلس بعد از ظهر امروز (سهشنبه) با حضور محمدرضاعارف و علی مطهری تشکیل جلسه داد و با اشاره به «هجمههای اخیر» از نایب رییس مجلس دفاع کرد.
بهرام پارسایی سخنگوی فراکسیون امید به ایسنا گفت: «موضع فراکسیون امید این است که آقای مطهری که پدرشان از قربانیان گروهک تروریستی منافقین است قاعدتا در دفاع از این گروهک تروریستی سخنی نگفته و نمیگویند همچنان که خودشان هم در این جلسه اقدامات تروریستی این گروهک را محکوم کردند.»
به گفته پارسایی «بحث اصلی» این بود که با توجه به فایل منتشره مربوط به آیتالله منتظری که «مورد برخی سواستفاده ها قرار گرفته، نباید اجازه داد که این امر ابزاری برای مظلومنمایی قرار گیرد» و بهتر است «توضیحاتی در این رابطه داده شود تا بیش از این سواستفاده نشود که این یک حرف منطقی است.»
۱۳ آبان در تاریخ جمهوری اسلامی روز مهمی است؛ نه از آن جهت که سفارت…
در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که…
امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندیها و خودآگاهیهایی است…
درآمد در این نوشتار به دو مطلب خواهم پرداخت. نخست، تحلیلی از عنوان مقاله و…