بازجویی از احمد منتظری ادامه دارد

پنجمین احضار به دادگاه ویژه روحانیت

زیتون- احمد منتظری، فرزند آیت‌الله حسین‌علی منتظری، برای پنجمین بار در هفته‌های اخیر به دادگاه ویژه روحانیت قم احضار و بازجویی شد. 1463061705
کانال تلگرام «آیت‌الله منتظری» خبرداد که جلسه بعدی بازجویی از احمد منتظری روز یک‌شنبه هفته آینده برگزار خواهد شد.
دلیل احضار احمد منتظری انتشار فایل صوتی جلسه‌ آیت‌الله منتظری با اعضای هیات منصوب آیت‌الله خمینی برای رسیدگی به وضعیت زندانیان سیاسی در سال ۶۷ است. براساس خاطرات آیت‌الله منتظری در تابستان سال ۶۷ بین ۲۸۰۰ تا ۳۸۰۰ زندانی عضو سازمان مجاهدین خلق و گروه‌های چپ در زندان اعدام شدند. این فایل صوتی پس از چند ساعت و با فشار وزارت اطلاعات از سایت و کانال تلگرام آیت‌الله منتظری حذف شد.
کانال تلگرام آیت‌الله منتظری نوشت که گرچه « شفاف بودن گفتگوها می تواند براى همگان مفید باشد» اما به دلیل تاکید بر «محرمانه بودن» جلسه‌ها از سوی مقام‌های مسئول، امکان توضیح بیشتر در این‌باره وجود ندارد. احمد منتظری پس از نخستین جلسه بازجویی گفته بود که مقام‌های قضایی و امنیتی او را متهم به «افشای اسرار نظام» کرده‌اند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

بازجویی از احمد منتظری ادامه دارد

نزاع فکری میان مخالفان جمهوری اسلامی درباره جمهوری‌خواهی و مشروطه‌خواهی، یکی از رایج‌ترین چالش‌های نظری است که طی سالهای گذشته در جریان بوده است که تحقق آن، ارتباط چندانی به امروز ندارد. گذشته از کم‌فایدگی

ادامه »

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها.

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه

ادامه »