سازمان بازرسی کل کشور خواستار برکناری دوتابعیتی‌ها شد

زیتون- رییس سازمان بازرسی ایران خبر داد که طی ابلاغیه ای به سران سه قوه خواستار برکناری افرادی شده که تابعیت مضاعف دارند.
ناصر سراج گفت روز گذشته خواستار «ترخیص نیروهای دو یا چند تابعیتی» از هر سه قوه مجریه و مقننه و قضایی شده است. به گفته او «افراد چند تابعیتی برای سازمان‌ها ایجاد مشکل می‌کنند.»
رییس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه سخنانش که توسط ایرنا منتشر شد، به عنوان نمونه از «فرار متهمان و مجرمانی» خبر داد که به دلیل تابعیت مضاعف «از کشور فرارکردند»؛ زیرا که «خانواده آنان در کشور دیگر مستقر هستند.»
افراد دارای تابعیت مضاعف همواره در ایران تحت فشار بودند؛ از نظر برخی مقامات جمهوری اسلامی صرف «داشتن تابعیت مضاعف برابر است با جاسوسی.»
هفته گذشته حسین نقوی حسینی، سخن‌گوی کمیسیون امنیت ملی مجلس، گفته بود مسئولان سازمان اطلاعات سپاه پاسداران نگران «احتمال به کارگیری شهروندان دوتابعیتی ایران در سرویس‌های جاسوسی خارجی» هستند. به گفته او دوتابعیتی بودن یک تخلف است که «افراد سعی در پنهان نگه داشتن آن می کنند.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

2 پاسخ

  1. با این کار مشکل حقوق های نجومی و زمین خواری حل نخواهد شد. برعکس کنترل مدیران دولت کمتر خواهد شد. برای بدست اوردن تابعیت کشور دیگری هرشخص بایداز هفت خان فیلتر های شخصیتی و امنیتی کشور تابعیت دهنده گذشته باشد ولی برای مدیر شدن در ایران فقط داشتن لابی کافیست. احتیاجی به کیفیت شخصی با معیارهای انسانی و علمی عالی نیست.

  2. ظاهرا قاضی سراج میخواهد از سایر همکاران از جمله دادستان تهران عقب نماند ، سازمان بازرسی که نهادی نظارتی است و وظیفه او نظارت بر حسن اجرای قوانین کشور ، با کدام توجیه قانونی خواستار برکناری افراد دو تابعیتی شده است ؟!
    اگر هدف استفاده از این حربه در بازیهای سیاسی نیست ، مجلس میتواند با تصویب قانونی مبنی بر عدم پذیرش تابعیت مضاعف تکلیف همه را مشخص کند از جمله تکلیف اقازادگانی که مانند ناصر واعظ طبسی عیال را برای زایمان به کشور امریکا میفرستند . برای مقامات و مسئولینی که تابعیت عراقی دارند هم یک تبصره اضافه کنند !!

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

رسانه‌های گوناگون و برخی “کارشناسان” در تحلیل سیاست‌های آینده ترامپ در قبال حاکمیت ولایی، به‌طور مکرر از مفهوم “فشار حداکثری” (Maximum Pressure) استفاده می‌کنند. این اصطلاح شاید برای ایجاد هیجان سیاسی و عوام‌فریبی رسانه‌ای کاربرد

ادامه »

حدود هفده سال پیش و در زمان جدی شدن بحران هسته‌ای، در تحریریه روزنامه بحثی جدی میان من و یکی از همکاران و دوستان

ادامه »

بی‌شک وجود سکولاریسم آمرانه یا فرمایشی که توسط پهلوی‌ها در ایران برقرار‌شد تاثیر مهمی در شکل گیری و حمایت گسترده

ادامه »