زیتون- بدرالسادات مفیدی، دبیر انجمن صنفی روزنامه نگاران ایران از تشکیل انجمن صنفی روزنامه نگاران تهران حمایت کرد.
مفیدی که خود از اعضای هیئت موسس انجمن صنفی روزنامهنگاران استان تهران است، در گفتگو با ایلنا تاکید کرد که «انجمن صنفی روزنامهنگاران ایران هنوز وجود دارد»، اما «درب آن پلمپ شده و ما برایش سینه میزنیم تا باز شود.»
به گفته مفیدی انجمنی که الان شکل گرفته مختص استان تهران است و هیچ ربطی به انجمن صنفی روزنامهنگاران ایران ندارد. او در ادامه توضیح داد: «من دبیر انجمن صنفی روزنامهنگاران ایران هستم که بیست سال سابقه دارد ولی در انجمن صنفی روزنامهنگاران استان تهران یک عضو هیئت موسس هستم که استارت آن زده شده و در اداره کار به ثبت رسیده است.»
بدرالسادات مفیدی دلیل تشکیل این انجمن جدید را «ضرورت برخورداری اعضای صنف از یک تشکل صنفی فعال» دانست و گفت که باتوجه به عدم بازگشایی دفتر انجمن صنفی روزنامهنگاران «تا این زمان که ما همچنان مطالبه بازگشایی آن را داریم؛ ایده راهاندازی انجمن صنفی روزنامهنگاران استان تهران شکل گرفت.»
انجمن صنفی روزنامه نگاران ایران در پی وقایع انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ با حکم دادگاه منحل و دفتر آن پلمپ شد. بازگشایی این انجمن از جمله وعدههای انتخاباتی حسن روحانی در سال ۹۲ بود؛ وعده ای محقق نشد. برخی از اعضای هیئت مدیره انجمن صنفی معتقد هستند وزیر کار دولت یازدهم، علی ربیعی، در مقابل بازگشایی انجمن سنگ اندازی می کند.
روز گذشته تقاضای تاسیس انجمن صنفی روزنامهنگاران استان تهران در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران ثبت شد.
در میان تقاضاکنندگان اسامی همچون هادی خانیکی، علیرضا کریمی، محمد قوچانی، عاطفه خسروی، فرزام شیرزادی، حامد طبیبی، بدرالسادات مفیدی، مسعود هوشمند رضوی، داوود محمدی، افشین امیرشاهی، مهرداد خدیر، علی رستمی، حمید قروینی، بهروز گرانپایه، پوریا صوری، کیوان کثیریان، نیما راد، مهدی حسینی و… به چشم میخورد.
۱۳ آبان در تاریخ جمهوری اسلامی روز مهمی است؛ نه از آن جهت که سفارت…
در تحلیل سیاسی و روانشناختی دیکتاتوری، مسئله مقصر دانستن پذیرفتگان دیکتاتوری به عنوان افرادی که…
امروز یکم نوامبر، روز جهانی وگن است؛ این روز، یادبودِ تمام دردمندیها و خودآگاهیهایی است…
درآمد در این نوشتار به دو مطلب خواهم پرداخت. نخست، تحلیلی از عنوان مقاله و…